hall

Contactați-ne!

Or call us at:

MindHub București Dristor - Piata UNU (Bucureşti)

+40726463482

Transport

Metrou - Dristor, tramvai 10 - statia Baba Novac, autobuz 311,135, 330 - statia Baba Novac

Grupă nouă:

Începând din luna februarie 2021, MindHub Bucureșți - Dristor a întâmpinat copiii cu vârstă între 6 și 15 ani ce își doresc să studieze bazele programării.      
 
Locația noastră este: str. Traian Popovici, nr.87A, în incinta complexului comercial Piața UNU (o clădire de 2 etaje cu verde, ce are un Carrefour Market la parter). Intrarea se face prin lateral, pe str. Caloian Județul, iar pe noi ne gășiți la etajul 1, în capătul culoarului, în incinta IDance.
 
Cursurile durează 2 ore și au loc o dată pe săptămâna, în week-end (sâmbătă și duminică între orele 9:00 - 15:00, în funcție de grupa). Lucrăm în grupe cu număr restrâns de copii, și de vârste apropiate. 
 
Scopul nostru este să oferim celor mici oportunitatea de a învață prin joacă, astfel încât ei să își dezvolte gândirea logică și să dobândească abilitățile care îi vor conduce spre succes în viitorul lor profesional
Niciun rezultat găsit.

Din păcate, nu avem cursuri deschise în această școală. Dacă doriți să fiți informat când se deschid cursuri, vă rugăm să completați formularul: