8-9 ANI

8 - 9 Ani
Nivel 1, Modul 1

MindHub Bucuresti 1 - 190110

 • Data

  15/02/2020 (Sâmbătă)

 • Durata

  13:00. - 15:00. (2h) / 4 săptămâni

 • Locație

  MindHub Bucuresti Banul Manta - Bd. Banul Manta, Nr. 2, Et. 1, Sector 1, Bucureşti Bucureşti

 • Preț

  355.00 RON

În acest modul copiii vor învăța cum calculatoarele pot executa numai comenzi clare și precise, aranjate corect, pentru a ajunge la un rezultat final dorit.  

 

Subiecte в Modul 1 (Nivel 1, Modul 1)

CONCEPTE DE BAZA IN PROGRAMAREA CU BLOCURI DE COD
Subiect 1

Ce sunt instrucțiunile și programul? Prioritatea instrucțiunilor

În acest subiect, copiii învață despre o idee de bază a programării - secvența logică. Copiii vor învăța cum computerele pot executa doar comenzi clare și precise, aranjate corect, pentru a ajunge la rezultatul final dorit. Acordăm atenție modului în care programul nostru este executat și succesiunii instrucțiunilor. Astfel, copii înțeleg importanța ordinii logice a instrucțiunilor și, de asemenea, învață despre prioritatea instrucțiunilor.  

Subiect 2

Secventa acțiunilor în crearea unui program și lucrul cu diferite tipuri de interfețe

În acest subiect, copiii vor înțelege de ce este important să aranjeze comenzile succesiv, în ordinea corectă și vor obține mai multe informații despre diferite tipuri de interfețe. Vor înțelege diferența dintre programarea utilizand blocuri de cod sau instrucțiuni cu poze (state machine).  De asemenea, vor afla mai multe despre sistemele de operare și despre semnificația acestora.  

Subiect 3

Cunoașterea operatorilor și matematică de bază

Operatiile aritmetice fac parte integrantă din procesul de creare a programelor. Copiii vor învăța despre relația dintre programarea și  matematică ,  vor învăța ce este sistemul de coordonate și cum sunt folosite coordonatele pentru poziționarea caracterelor animate și obiectelor.  

Subiect 4

Elaborare de proiect Intermediar 2

În această lecție, copiii recapitulează ceea ce au învățat în cursul modulului și creează un proiect final.

Mentori