Atelier de vară: Programare cu Minecraft

Workshop

Oferă-i copilului tău o vară de neuitat în lumea programării.

Data 07/08/2023 (Luni)
Durata 09:00 - 13:00 (20 h.)
Sală MindHub Constanța
Preț 550.00 RON
Înscrie-te
Data 07/08/2023 (Luni)
Durata 09:00 - 16:30 (35 h.)
Sală MindHub Constanța
Preț 800.00 RON
Înscrie-te

În tabăra Minecraft de jumătate de zi, copiii cu vârste cuprinse între 8 și 11 ani vor învăța programarea cu ajutorul popularei platforme Minecraft Education Edition. Tabăra se adresează atât copiilor cu experiență, cât și celor nefamiliarizați până acum cu programarea și este structurată în cinci zile cu tematice captivante, fiecare axată pe un subiect diferit de programare în Minecraft.

Ziua 1: Înghețat
În acest proiect, copiii vor folosi instrucțiuni de bloc în MakeCode pentru a programa comportamentul a trei creaturi diferite: un cameleon, un răpitor și anchetatori care doresc să facă fotografii memorabile ale expediției lor. Toate acestea vor avea loc într-o lume extraordinară care va fi afectată de condițiile atmosferice.

Ziua 2: Lumea Mării
Cu acest proiect, copiii se vor scufunda în lumea marină și vor folosi MakeCode pentru a-și crea propriul acvariu, la care vor adăuga diverși locuitori acvatici și le vor da instrucțiuni specifice. Oare putem popula universul subacvatic și cu alte animale? E oare o idee bună să creăm și corali?

Ziua 3: Asamblarea unui puzzle
În această provocare, copiii vor trebui să îndeplinească diferite sarcini folosind declarații condiționale, bucle și funcții pentru a pune cap la cap piesele lipsă dintr-un puzzle. Odată deslușit, acesta va dezvălui o imagine uimitoare.

Ziua 4: Lumea inteligenței artificiale
Totul în jurul nostru evoluează către inteligența artificială. Copiii vor înțelege ce este cu adevărat IA și rolul semnificativ pe care îl joacă în viața noastră de zi cu zi. În acest scop, vor avea un ajutor loial „agent” care va întreprinde misiuni riscante. Dacă va deveni salvatorul universului Minecraft, va depinde în întregime de el.

Ziua 5: CyberSafe
Una dintre cele mai importante abilități pe care copiii trebuie să le învețe este navigarea în siguranță pe internet. Cu ajutorul CyberSafe, copiii vor explora diferite situații pe care le pot întâlni în viața reală și vor evalua dacă sunt în siguranță sau nu.

Înscrie-te
  • Copiii vor fi introduși în universul Minecraft Education Edition, una dintre cele mai populare platforme pentru predarea programării copiilor.
  • Vor lucra cu diverse blocuri de instrucțiuni care îi vor introduce pe copii în logica fundamentală a programării.
  • Vor testa lucrul în echipă și abilitățile lor de comunicare - în timpul taberei, copiii vor crea proiecte de colaborare și vor lucra împreună pentru a-și crea și testa propriul cod.

O vară interesantă și productivă pentru copilul dvs.!

O vară interesantă și productivă pentru copilul dvs.!

  • Copiii se vor distra cu:
  • Ateliere de programare
  • Activități suplimentare
  • Timp de recreere și sport

Copiii înscriși pentru 1 săptămână vor primi un certificat de participare , iar toți cei care au trecut prin cele 10 zile ale Academiei vor primi un certificat de finalizare cu succes și un cadou special de la MindHub !

Mentori