Atelier de vară: Design de jocuri cu Roblox

Workshop

Oferă-i copilului tău o vară de neuitat în lumea programării.

Data 26/06/2023 (Luni)
Durata 09:00 - 13:00 (20 h.)
Sală MindHub Constanța
Preț 550.00 RON
Înscrie-te
Data 26/06/2023 (Luni)
Durata 09:00 - 16:30 (35 h.)
Sală MindHub Constanța
Preț 800.00 RON
Înscrie-te
Data 31/07/2023 (Luni)
Durata 09:00 - 13:00 (20 h.)
Sală MindHub Constanța
Preț 550.00 RON
Înscrie-te
Data 31/07/2023 (Luni)
Durata 09:00 - 16:30 (35 h.)
Sală MindHub Constanța
Preț 800.00 RON
Înscrie-te

În cadrul taberei MindHub Roblox Game Design de jumătate de zi, copiii cu vârste cuprinse între 8 și 11 ani vor descoperi Roblox Studio, una dintre cele mai populare platforme educaționale de programare pentru copii. Tabăra este potrivită atât pentru începători, cât și pentru copiii cu experiență anterioară în programare și este structurată în cinci zile tematice captivante. Subiectele Roblox Game Design sunt următoarele:

Ziua 1: Jocul de curse Roblox

În această zi, copiii se vor pregăti pentru o cursă de Formula 1. Ei vor folosi instrumentele Roblox Studio pentru a crea mașini de curse și o pistă. Folosind limbajul de programare Lua, vor crea o cursă de Formula 1.

Ziua 2: Jocul Roblox Platformer

Copiii vor crea un joc în care jucătorul trebuie să treacă prin trei niveluri dezvoltate și să adune cât mai multe puncte. Ei vor folosi Roblox Studio pentru a construi nivelurile și limbajul de programare Lua pentru a programa diverse obstacole.

Ziua 3: Roblox Battle Arena

Copiii vor crea o arenă în care vor avea loc diferite bătălii. Cu ajutorul Roblox Studio, vor putea crea diferite tipuri de arene, iar folosind limbajul de programare Lua, vor programa diferite abilități ale caracterului lor.

Ziua 4: Roblox Escape Rooms

Copiii vor crea un joc Escape Room. Cu ajutorul Roblox Studio, vor crea camere și decorațiuni. Folosindu-se de Lua și de elemente de inteligență artificială, vor face jocul și mai interesant. Ziua 5: Joc Roblox Tower Defense Obiectivul acestui joc este ca jucătorul să distrugă cât mai mulți monștri. Copiii vor folosi instrumentele Roblox Studio pentru a-și crea lumea magică și limbajul de programare Lua pentru a-și programa propriile abilitățile, dar și pe cele ale monștrilor.

Înscrie-te
  • Abilități de bază de dezvoltare a jocurilor online.
  • Concepte și principii fundamentale în programare.
  • Bazele limbajului de programare Lua.
  • Cum să proiectați și să creați modele și medii 3D.
  • Abilități de lucru în echipă și comunicare: în timpul taberei, copiii vor colabora la proiecte și vor lucra împreună pentru a-și crea și testa codul.
  • Gândire critică și abilități de rezolvare a problemelor necesare pentru debugging și pentru a optimiza jocurile pe care le creează.

O vară interesantă și productivă pentru copilul dvs.!

O vară interesantă și productivă pentru copilul dvs.!

  • Copiii se vor distra cu:
  • Ateliere de programare
  • Activități suplimentare
  • Timp de recreere și sport

Copiii înscriși pentru 1 săptămână vor primi un certificat de participare , iar toți cei care au trecut prin cele 10 zile ale Academiei vor primi un certificat de finalizare cu succes și un cadou special de la MindHub !

Mentori