Atelier de vară: Crearea și programarea jocurilor 3D în Kodu

Workshop

Oferă-i copilului tău o vară de neuitat în lumea programării.

Data 14/08/2023 (Luni)
Durata 09:00 - 13:00 (20 h.)
Sală MindHub Constanța
Preț 550.00 RON
Înscrie-te
Data 14/08/2023 (Luni)
Durata 09:00 - 16:30 (35 h.)
Sală MindHub Constanța
Preț 800.00 RON
Înscrie-te

În tabăra de jumătate de zi Kodu Game Design, copiii de la 6 la 9 ani vor fi introduși în una dintre cele mai populare platforme educaționale pentru programare vizuală și dezvoltare de jocuri - Kodu Game Lab.
Tabăra se adresează atât copiilor cu experiență, cât și celor nefamiliarizați până acum cu programarea și este structurată în cinci zile tematice diferite și captivante.
Subiectele abordate în proiectarea și programarea jocurilor 3D cu Kodu sunt următoarele:

Ziua 1: Regatul îndepărtat
În acest proiect, copiii vor cunoaște interfața și funcționalitățile Kodu Game Lab. Vor construi unui traseu complex și extins pe care personajul lor va trebui să-l parcurgă pentru a ajunge în regatul îndepărtat.

Ziua 2: Temple Run
În această zi, copiii vor recrea jocul Temple Run folosind Kodu. Ei vor crea un curs provocator plin de momente extreme, în care eroul va colecta monede, mâncare și alte elemente în timp ce fuge de urmăritori înfricoșători. Vânătorii se vor mișca independent, în timp ce eroul va fi controlat de copii.

Ziua 3: Golf
În această zi, copiii vor simula jocul de golf, înfruntând diverse obstacole pe care vor trebui să le depășească pentru a realiza o lovitură reușită și a marca un punct.

Ziua 4: Balance Kodu
În acest proiect, copiii vor trebui să atingă un nivel atât de ridicat de echilibru încât chiar și cel mai bun acrobat ar fi impresionat. Copiii vor crea un curs în care chiar și cea mai mică greșeală ar putea duce la pierderea vieții personajului, caz în care ar fi nevoiți să o ia de la capăt.

Ziua 5: Air Hochei
Toți copiii au jucat hochei în aer și știu cât de interesant poate fi. În acest proiect, ei vor crea un joc de hochei în aer și își vor demonstra abilitățile nu numai ca programatori și designeri, ci și ca sportivi, chiar dacă virtuali.

Înscrie-te
  • Copiii se vor familiariza cu Kodu Game Lab - una dintre cele mai populare platforme educaționale pentru programarea vizuală și dezvoltarea jocurilor.
  • Vor dobândi abilități de a lucra cu diverse instrucțiuni vizuale care îi vor introduce în logica fundamentală a programării.
  • Modelare 3D și creare de active de joc.
  • Mecanica jocului și programarea comportamentului diferitelor personaje
  • Abilități de cooperare și de lucru în echipă
  • Debugging și optimizare.

O vară interesantă și productivă pentru copilul dvs.!

O vară interesantă și productivă pentru copilul dvs.!

  • Copiii se vor distra cu:
  • Ateliere de programare
  • Activități suplimentare
  • Timp de recreere și sport

Copiii înscriși pentru 1 săptămână vor primi un certificat de participare , iar toți cei care au trecut prin cele 10 zile ale Academiei vor primi un certificat de finalizare cu succes și un cadou special de la MindHub !

Mentori