Atelier de vară: Editare video

Workshop

Oferă-i copilului tău o vară de neuitat în lumea programării.

Data 21/08/2023 (Luni)
Durata 09:00 - 13:00 (20 h.)
Sală MindHub Constanța
Preț 550.00 RON
Înscrie-te
Data 21/08/2023 (Luni)
Durata 09:00 - 16:30 (35 h.)
Sală MindHub Constanța
Preț 800.00 RON
Înscrie-te

În tabăra de editare video de jumătate de zi MindHub, copiii cu vârste între 8 și 11 ani vor fi introduși în lumea producției video și în platforma de editare video PowerDirector 365.
Tabăra îi așteaptă pe toți copiii începători, dar și pe cei cu experiență anterioară în editarea video. Tabăra este structurată în cinci zile tematice diferite și captivante.

Ziua 1: Totul despre filme și videoclipuri
În prima zi, copiii vor cunoaște lumea producției video, vor afla cum lucrează regizorii video și ce este cel mai important atunci când filmează videoclipuri. Ei vor putea să-și facă propriile scenarii și să aleagă un subiect special pentru filmarea și editarea videoclipului lor.

Ziua 2: Sunt regizor
În timpul celei de-a doua zile, copiii se vor împărți în echipe și vor prelua rolurile de regizori și actori. Aceștia vor avea sarcina de a filma videoclipuri scurte, pe care le vor procesa împreună cu mentorii noștri în zilele următoare.

Ziua 3: Pot edita videoclipuri ca un profesionist
În ziua 3, vom începe cu o introducere în platforma de editare video PowerDirector 365. Copiii vor învăța tot ce au nevoie pentru a lucra cu platforma, precum și tehnici speciale de editare video.

Ziua 4: Efecte și strălucire
În ziua 4, copiii vor deprinde o mulțime de abilități noi pentru a-și face videoclipul să iasă în evidență. Ei vor învăța să asambla diferite scene și să adauge elemente animate, grafică, muzică și multe alte componente.

Ziua 5: Gata pentru premieră
Vom folosi ultima zi pentru a ne procesa și finaliza videoclipurile. În final, vom organiza o scurtă prezentare a muncii copiilor și a cunoștințelor pe care le-au dobândit până acum.

Înscrie-te
 • Concepte de bază de editare video
 • O introducere în platforma de editare video PowerDirector 365, editare video, import de filmare, navigare în interfața platformei și organizare fișiere.
 • Editarea videoclipurilor, decuparea, împărțirea și rearanjarea cadrelor.
 • Adăugarea de muzică, efecte sonore și voice-over.
 • Adăugarea de text și grafică, subtitrări și efecte vizuale.
 • Adăugarea de efecte pentru a crea tranziții vizuale fluide între clipuri.
 • Exportare și partajare a videoclipului final.

O vară interesantă și productivă pentru copilul dvs.!

O vară interesantă și productivă pentru copilul dvs.!

 • Copiii se vor distra cu:
 • Ateliere de programare
 • Activități suplimentare
 • Timp de recreere și sport

Copiii înscriși pentru 1 săptămână vor primi un certificat de participare , iar toți cei care au trecut prin cele 10 zile ale Academiei vor primi un certificat de finalizare cu succes și un cadou special de la MindHub !

Mentori