Primul meu joc 3D cu Kodu

Workshop

Oferiți-i copilului vostru o experiență de neuitat cu ajutorul lecțiilor noastre tematice de programare - acestea îi vor trezi interesul și curiozitatea față de tehnologie, dar și gândirea analitică și logică!

 

Un nou an școlar înseamnă noi lecții demo pentru copiii cu vârste între 8 și 11 ani! 

Dacă sunteți în căutarea unei activități noi și interesante pentru copilul vostru, la MindHub veți fi așteptat cu o invitație gratuită la distracție!

Lecțiile noastre tematice gratuite sunt potrivite atât pentru începători, cât și pentru copiii cu experiență anterioară în programare. 

De-a lungul acestei lecții, copiii vor crea propriul lor joc cu KODU. Cu ajutorul mentorilor noștri, aceștia îl vor programa pe Rover, personajul principal al jocului, pentru a-l ajuta să depășească diverse obstacole în timp ce este urmărit de roboți periculoși ce trag în el.

Datorită situației actuale generate de   COVID-19, fiecare copil va lucra individual.

 

Înscrie-te

În cadrul acestei lecții, copiii vor avea oportunitatea de a experimenta programarea într-o manieră distractivă și antrenantă, în timp ce sunt încurajați să:

  • folosească tehnologia pentru a descoperi noi orizonturi;

  • își dezvolte gândirea spațială;

  • își îmbogățească imaginația;

  • să învețe să își prezinte ideile;

  • își mențină focusul de-a lungul proiectului;

  • să abordeze proiectele cu răbdare.

 

Copiii sunt așteptați în sala de curs pentru a dezvolta propriul lor joc, alături de mentorii noștri.

Vor avea astfel posibilitatea de a crea un joc complet și, desigur, să dobândească noi cunoștințe!

 

Аtelier online - Scratch

În acest workshop copiii se vor familiariza cu mediul de lucru Scratch și vor crea un joc destul de complex, vor învăța concepte de bază din lumea programării, își vor dezvolta simțul creativ și vor dezvolta primele lor programe informatice.        
Detalii

Mentori