hall

Contactați-ne!

Or call us at:

MindHub București Aviatorilor (Bucureşti)

+40 746 599 482

Transport

Subway M2 line, station Aviatorilor - 2 minutes walk, 200m; Buses: 301, 330, 331,335, 361, 282

Grupă nouă:

La MindHub Aviatorilor copiii învață bazele programării și, ghidați de mentorii noștri pasionați, își creează propriile jocuri, lumi virtuale, aplicații mobile, website-uri și programează roboți.

Ședințele au durata de 2 ore și au loc o dată pe săptămâna (în grupe stabilite în prealabil) astfel:

Luni-Vineri, între orele 17.30-19.30;

Sâmbătă-Duminică, între orele 09.00-18.00.

Lucrăm în grupe mici, de maxim 10 copii, de vârste foarte apropiate, cu o programă adaptată fiecărei categorii de vârstă.

Scopul nostru este să îi pregătim pe cei mici pentru viitor, oferindu-le oportunitatea de a învăța limbaj complex de programare prin joacă, astfel ajutându-i să își dezvolte și alte abilități precum gândirea logică și analitică, creativitatea, lucrul în echipă și creșterea stimei de sine.

6-7 ANI

Nivelul 1 – Primii mei pași în lumea programării vizuale

Curs de bază

De asemenea, copiii se familiarizează cu conceptele program, instrucțiuni, prioritate, mediu de programare și ce este un algoritm. Vor învață toate acestea în timp ce programează comportamentul roboților și creând animații interesante.

MindHub București Aviatorilor
8-9 ANI

Nivelul 1 - Am cunoscut lumea blocurilor (programarea cu blocuri)

Curs de bază

La acest nivel, copiii cu vârsta cuprinsă între 8 și 9 ani se familiarizează cu acțiunile repetate și ramificația programelor, precum și ce sunt evenimentele, în timp ce crează jocuri interesante în diferite medii de programare.

MindHub București Aviatorilor
10-11 ANI

Nivelul 1 - Programez cu blocuri și construiesc jocuri

Curs de bază

Acest nivel își propune să familiarizeze copiii cu conceptele principale ale lumii programării, precum și să pună bazele pe care copiii pot începe să se dezvolte cunoștințe suplimentare în următoarele niveluri.

MindHub București Aviatorilor