hall

Contactați-ne!

Or call us at:

MindHub București Unirii (București)

+40726463482

Transport

autobuz 104, 123 - statia Bulevardul Unirii, autobuz 133 - statia Traian, metrou - Piata Unirii

Grupă nouă:

Începând din luna februarie 2021 am întâmpinat copiii cu vârstă între 6 și 15 ani ce își doresc să studieze bazele programării, iar începând cu anul școlar 2022-2023, dorim să devenim mai accesibili tuturor copiilor din București, pe care îi așteptăm la nouă locație din zona Piața Unirii, pe strada Traian, nr. 3. 

Cursurile durează 2 ore și au loc o dată pe săptămâna, în week-end (sâmbătă și duminică între orele 9:00 - 17:00, în funcție de grupa). Lucrăm în grupe cu număr restrâns de copii, și de vârste apropiate. 

Scopul nostru este să oferim celor mici oportunitatea de a învață prin joacă, astfel încât ei să își dezvolte gândirea logică și să dobândească abilitățile care îi vor conduce spre succes în viitorul lor profesional

 

6-7 ANI

Nivelul 1 – Primii mei pași în lumea programării vizuale

Curs de bază

De asemenea, copiii se familiarizează cu conceptele program, instrucțiuni, prioritate, mediu de programare și ce este un algoritm. Vor învață toate acestea în timp ce programează comportamentul roboților și creând animații interesante.

MindHub București Unirii
8-9 ANI

Nivelul 1 - Am cunoscut lumea blocurilor (programarea cu blocuri)

Curs de bază

La acest nivel, copiii cu vârsta cuprinsă între 8 și 9 ani se familiarizează cu acțiunile repetate și ramificația programelor, precum și ce sunt evenimentele, în timp ce crează jocuri interesante în diferite medii de programare.

MindHub București Unirii