hall

Contactați-ne!

Or call us at:

MindHub Oradea (Oradea)

0756251545

Transport

Autobuz T3, stația Muntele Găina

Grupă nouă:

Centrul nostru oferă un mediu inovativ și captivant, în care copiii își pot dezvolta pasiunea pentru tehnologie și programare într-un mod educativ. Împreună cu instructorii noștri dedicați, cei mici pot explora tainele programării prin joacă și, în același timp, își formează abilități și deprinderi esențiale pentru era digitală. Încurajăm copiii să exploreze, să colaboreze și să-și dea frâu liber imaginației, pentru a deveni viitori creatori de tehnologie. 

În timpul anului școlar, ne vedem la cursuri o dată pe săptămână, în grupuri mici (8 copii), timp de 120 de minute. Pentru perioada vacanțelor, pregătim ateliere cu tematici diverse și tabere de vară.

Vă așteptăm cu drag să faceți parte din comunitatea noastră și să descoperiți fascinanta lume a programării pentru copii!

8-9 ANI

Nivelul 1 - Am cunoscut lumea blocurilor (programarea cu blocuri)

Curs de bază

La acest nivel, copiii cu vârsta cuprinsă între 8 și 9 ani se familiarizează cu acțiunile repetate și ramificația programelor, precum și ce sunt evenimentele, în timp ce crează jocuri interesante în diferite medii de programare.

MindHub Oradea
10-11 ANI

Nivelul 1 - Programez cu blocuri și construiesc jocuri

Curs de bază

Acest nivel își propune să familiarizeze copiii cu conceptele principale ale lumii programării, precum și să pună bazele pe care copiii pot începe să se dezvolte cunoștințe suplimentare în următoarele niveluri.

MindHub Oradea
6-7 ANI

Nivelul 1 – Primii mei pași în lumea programării vizuale

Curs de bază

De asemenea, copiii se familiarizează cu conceptele program, instrucțiuni, prioritate, mediu de programare și ce este un algoritm. Vor învață toate acestea în timp ce programează comportamentul roboților și creând animații interesante.

MindHub Oradea