6-7 ANI

6 - 7 Ani
Nivel 1, Modul 1

MindHub Bucuresti 1 - 190112

 • Data

  14/03/2020 (Sâmbătă)

 • Durata

  13:30. - 15:30. (2h) / 4 săptămâni

 • Locație

  MindHub Bucuresti Banul Manta - Bd. Banul Manta, Nr. 2, Et. 1, Sector 1, Bucureşti Bucureşti

 • Preț

  355.00 RON

În cadrul acestui modul copiii fac primii pași în universul programării. Copiii învață din ce este format un program și cum pot controla comportamentul roboților și personajelor animate prin folosirea diferitelor tipuri de instrucțiuni. În acest modul copiii învață cum ordonarea instrucțiunilor  într-o secventă logică ne permite sa cream programe cu instrucțiuni clare și exacte care conduc la un rezultat așteptat.

Subiecte в Modul 1 (Nivel 1, Modul 1)

PRIMII PAȘI ÎN PROGRAMARE
Subiect 1

Ce sunt instrucțiunile și ce este un programul?

Subiectul acestei lecții este despre ideea de bază a prograării – secvența logică.  Copiii învață că computerele pot executa doar instrucțiuni scurte precise, aranjate în mod corect și care conduc la un rezultat final așteptat. Suplimentar ei se familiarizează cu conceptele de instrucțiune sau comandă. Partea de practică a acestei lecții se bazează pe aplicarea instrucțiunilor folosind diverse instrumente de lucru.

Subiect 2

Prioritatea instrucțiunilor și acțiuni secvențiale în crearea unui program. Lucrul cu diferite tipuri de interfețe

În acest subiect, copiii înregistrează secvența pașilor ce trebuie urmați pentru a muta caracterul animat (sprite) dintr-o pozițit la alta. Ei aplică cunostintele dobândite la Subiectul 1 utilizand diverse medii de programare potrivite pentru ei. De asemenea, sunt familiarizați și cu conceptul de "eveniment". În plus, copiii vor afla ce este un algoritm - o succesiune de pași ce trebuie urmați pentru a ajunge la un rezultat dorit. În acest subiect, copiii vor primi mai multe informații despre cum pot utiliza diferite tipuri de interfețe pentru a crea un set de instrucțiuni precum si asemănările și deosebirile dintre ele.

Subiect 3

Sarcini matematice și logice de bază

Aritmetica face parte integrantă din procesul de creare a programelor. Aici copiii vor învăța despre relația dintre programarea și matematică.

Subiect 4

Elaborare de proiect Junior 1/2

În această lecție, copiii recapitulează ceea ce au învățat în cursul modulului și creează un proiect final.

Mentori