Şcolile noastre

Lansăm în Timisoara cursurile noastre inovatoare de programare pentru copii cu vârsta între 6 și 15 ani! Vă așteptam să faceți primii pași în programare cu noi. Copiii își vor dezvolta gândirea logică și analitică programând comportamentul roboților, creând propriile lor jocuri și lumi virtuale sau programând senzori, cu blocuri de cod.
Lucrăm în grupe mici, de 10 până la 12 copii de aceeași vârstă, conform programei noastre inovatoare.
 

Extindem în Craiova cursurile noastre inovatoare de programare pentru copii între 6 și 15 ani! Te așteptam să faci primii pași în programarea cu noi. Lucrăm în grupe mici, de până la 10 copii de aceeași vârstă, conform programei noastre inovatoare.

Ținând cont de situația globală legată de COVID-19, noi @ MindHub suntem bucuroși să vă oferim o soluție inovatoare în educație - ședințe virtuale de programare pentru copii & adolescenți!

Ținând cont de situația globală legată de COVID-19, noi @ MindHub suntem bucuroși să vă oferim o soluție inovatoare în educație - ședințe virtuale de programare pentru copii & adolescenți!

Vă invităm să pătrundeţi într-o uimitoare lume nouă a educaţiei!

Începând cu luna Octombrie, MindHub Baia Mare se deschide pentru toți copiii pasionați de programare, aplicații, jocuri și robotică într-un mediu de studiu interactiv!

Locația: strada Victoriei nr. 47 (langa Bucla vis-a-vis de Electrica).

Activitățile noastre inovatoare de programare și robotică pentru copii între 6 și 15 ani.

Lucrăm în grupe mici, de 10 până la 12 copii de aceeași vârstă, conform programei noastre inovatoare și interactivă.

Curriculum de predare MindHub este adaptat vârstei și abilitățiilor elevilor.

Primii pași în lumea programării le vor fi îndrumați de mentorii noștri pasionați, iar copiii vor învăța cu ușurință să creeze noi universuri virtuale, să dezvolte aplicații, website-uri, propriile jocuri, să coordoneze roboți, să-și dezvolte gândirea logică și analitică programând comportamentul roboților, creând și lumi virtuale sau programând senzori, cu blocuri de cod.

Puteți alege între lecții demonstrative, cursuri și ateliere tematice, tabere intersemestriale și de vară.

Suntem aici pentru tine și vrem să te încurajam și să te ajutăm să dobândești abilități digitale și gândire logică și analitică.

Lansăm în Constanta cursurile noastre inovatoare de programare pentru copii cu vârsta între 6 și 11 ani! Vă așteptam să faceți primii pași în programare cu noi. Copiii își vor dezvolta gândirea logică și analitică programând comportamentul roboților, creând propriile lor jocuri și lumi virtuale sau programând  senzori, cu blocuri de cod. Vom învăța cum sa programăm un robot sa prezică viitorul! :)

Cea de-a doua și cea mai recentă locație MindHub din Brașov îi așteaptă pe toți copiii pasionați de programare, aplicații, jocuri și Robotică în sala de curs!
Începând cu luna septembrie, MindHub are o nouă locație: Ioan Ursu nr. 12!

Copiii pot alege între lecții demonstrative de programare, cursuri și ateliere tematice, tabere intersemestriale și de vară.

Primii pași în lumea programării le vor fi îndrumați de mentorii noștri, iar copiii vor învăța cu ușurință să creeze noi universuri virtuale, să dezvolte aplicații, website-uri și să coordoneze roboți.

- Grupe de maxim 10 copii
- Programă inovatoare și interactivă
- Curriculum de predare adaptat vârstei copiilor

Considerand situatia globala legata de COVID-19, noi @ MindHub suntem bucurosi sa va oferim o solutie inovatoare in educatie - clase virtuale de programare pentru copii & adolescenti!

Lansăm în Cluj-Napoca cursurile noastre inovatoare de programare pentru copii cu vârsta între 6 și 11 ani! Vă așteptam să faceți primii pași în programare cu noi. Copiii își vor dezvolta gândirea logică și analitică programând comportamentul roboților, creând propriile lor jocuri și lumi virtuale sau programând  senzori, cu blocuri de cod. Vom învăța cum sa programăm un robot sa prezică viitorul! :)

Lucrăm în grupe mici, de 10 până la 12 copii de aceeași vârstă, conform programei noastre inovatoare.

Extindem în București cursurile noastre inovatoare de programare pentru copii între 6 și 15 ani! Te așteptam să faci primii pași în programarea cu noi. Locația este situată între Piața Alba Iulia și Bulevardul Decebal, la 15 minute de mers de stația de metrou (M1) Piața Muncii;

Vă așteptăm în noua locație MindHub Tineretului! Programarea nu a fost niciodată atât de distractivă. Copiii cu vârsta intre 6 si 15 ani se joacă programând roboți și se pregătesc pentru job-urile viitorului.

Extindem în București cursurile noastre inovatoare de programare pentru copii între 6 și 15 ani! Te așteptam să faci primii pași în programarea cu noi. 

MindHub Brașov a lansat cursuri interactive de programare pentru copiii și tinerii care sunt pasionați de programare și tehnologie.


Vă așteptăm în sala de curs, în mediul online sau în cadrul taberelor noastre tematice de vară pentru a face primii pași în universul fascinant al programării!

Copiii vor fi încântați să creeze propriile lor jocuri și lumi virtuale sau programând senzori folosind blocuri de cod. Alături de noi, vor învăța cum să programeze roboți să prezică viitorul! :)

 

Lucrăm în grupe mici, de până la 10 copii de aceeași vârstă, conform programei noastre inovatoare.

MindHub Simleu Silvaniei

Lansăm în București cursurile noastre inovatoare de programare pentru copii cu vârsta între 6 și 15 ani! Vă așteptam să faceți primii pași în programare cu noi. Copiii își vor dezvolta gândirea logică și analitică programând comportamentul roboților, creând propriile lor jocuri și lumi virtuale sau programând  senzori, cu blocuri de cod. Vom învăța cum sa programăm un robot sa prezică viitorul! :)

Lucrăm în grupe mici, de 10 până la 12 copii de aceeași vârstă, conform programei noastre inovatoare.