Şcolile noastre

Lansăm în Timisoara cursurile noastre inovatoare de programare pentru copii cu vârsta între 6 și 15 ani! Vă așteptam să faceți primii pași în programare cu noi. Copiii își vor dezvolta gândirea logică și analitică programând comportamentul roboților, creând propriile lor jocuri și lumi virtuale sau programând senzori, cu blocuri de cod.
Lucrăm în grupe mici, de 10 până la 12 copii de aceeași vârstă, conform programei noastre inovatoare.
 

Extindem în Craiova cursurile noastre inovatoare de programare pentru copii între 6 și 15 ani! Te așteptam să faci primii pași în programarea cu noi. Lucrăm în grupe mici, de până la 10 copii de aceeași vârstă, conform programei noastre inovatoare.

Ținând cont de situația globală legată de COVID-19, noi @ MindHub suntem bucuroși să vă oferim o soluție inovatoare în educație - ședințe virtuale de programare pentru copii & adolescenți!

Începând din luna februarie 2021, MindHub Bucureșți - Dristor a întâmpinat copiii cu vârstă între 6 și 15 ani ce își doresc să studieze bazele programării.      
 
Locația noastră este: str. Traian Popovici, nr.87A, în incinta complexului comercial Piața UNU (o clădire de 2 etaje cu verde, ce are un Carrefour Market la parter). Intrarea se face prin lateral, pe str. Caloian Județul, iar pe noi ne gășiți la etajul 1, în capătul culoarului, în incinta IDance.
 
Cursurile durează 2 ore și au loc o dată pe săptămâna, în week-end (sâmbătă și duminică între orele 9:00 - 15:00, în funcție de grupa). Lucrăm în grupe cu număr restrâns de copii, și de vârste apropiate. 
 
Scopul nostru este să oferim celor mici oportunitatea de a învață prin joacă, astfel încât ei să își dezvolte gândirea logică și să dobândească abilitățile care îi vor conduce spre succes în viitorul lor profesional

Vă așteptăm în cea mai nouă locație MindHub, la Baia Mare, lângă Buclă!
Școala inovatoare de programare pentru copiii de 6 - 15 ani îi așteaptă pe copiii și tinerii pasionați de programare și robotică să facă primii lor pași în universul fascinant al tehnologiei alături de mentorii și de roboțeii noștri jucăuși, Dash și Dot!


La MindHub, copiii pot învăța totul despre programare, prin:
- lecții demo gratuite;
- cursuri de programare;
- workshop-uri și ateliere tematice;
- tabere de vară, iarnă sau inter-semestriale.

Prin intermediul interacțiunii cu noi, copiii își vor dezvolta gândirea logică, analitică, abilitatea de a rezolva probleme, creativitatea și imaginația!
Lucrăm în grupe mici, cu un curriculum adaptat vârstei copiilor.

Centrul nostru este situat în incinta Millenium Business Center (Bd. Mamaia nr. 135, vis-a-vis de Spitalul Militar), et. 3, cam. 32.

 

La MindHub Constanța copiii învață bazele programării și, ghidați de mentorii noștri pasionați, își creează propriile jocuri, lumi virtuale, aplicații mobile, website-uri și programează roboți.

 

Ședințele au durata de 2 ore și au loc o dată pe săptămâna (în grupe stabilite în prealabil) astfel:

Luni-Vineri, între orele 17.30-19.30;

Sâmbătă-Duminică, între orele 09.00-18.00.

Lucrăm în grupe mici, de maxim 10 copii, de vârste foarte apropiate, cu o programă adaptată fiecărei categorii de vârstă.

 

Scopul nostru este să îi pregătim pe cei mici pentru viitor, oferindu-le oportunitatea de a învăța limbaj complex de programare prin joacă, astfel ajutându-i să își dezvolte și alte abilități precum gândirea logică și analitică, creativitatea, lucrul în echipă și creșterea stimei de sine.


 

Cea de-a doua și cea mai recentă locație MindHub din Brașov îi așteaptă pe toți copiii pasionați de programare, aplicații, jocuri și Robotică în sala de curs!
Începând cu luna septembrie, MindHub are o nouă locație: Ioan Ursu nr. 12!

Copiii pot alege între lecții demonstrative de programare, cursuri și ateliere tematice, tabere intersemestriale și de vară.

Primii pași în lumea programării le vor fi îndrumați de mentorii noștri, iar copiii vor învăța cu ușurință să creeze noi universuri virtuale, să dezvolte aplicații, website-uri și să coordoneze roboți.

- Grupe de maxim 10 copii
- Programă inovatoare și interactivă
- Curriculum de predare adaptat vârstei copiilor

Considerand situatia globala legata de COVID-19, noi @ MindHub suntem bucurosi sa va oferim o solutie inovatoare in educatie - clase virtuale de programare pentru copii & adolescenti!

In octombrie 2019, MindHub Cluj-Napoca a deschis cursurile de programare pentru copiii intre 6 si 15, marcand debutul academiei de programare MindHub in Romania.

Sala noastră este situată vizavi de Sala Sporturilor Horia Demian, pe strada Salcâmului numărul 37 E. Pentru a ajunge la locație, mergeti 100 de metri pe aleea cu barieră din dreapta Colegiului Medicilor Cluj (cea spre strada Splaiul Independentei).

Lectiile sunt tinute saptamanal in grupe alese in prealabil. Zilele si orele la care tinem cursuri fizic sunt:
de Luni pana Vineri de la 18:00 la 20:00 si Sambata de la 9:30 la 19:00. 
Pentru cursurile online, luati legatura cu unul din membrii echipei noastre.

Sedintele au durata de 120 de minute, iar grupurile de lucru sunt mici, de pana la maxim 12 copii de varste apropiate.

Unul din scopurile noastre este sa oferim suport si sa cream oportunitati pentru tinerii care locuiesc in orasul nostru si imprejurimi. Avem misiunea de a le dezvolta gandirea logica, de a le antrena abilitatile si calitatile necesare pentru a reusi mai apoi in profesiile lor viitoare.

Extindem în București cursurile noastre inovatoare de programare pentru copii între 6 și 15 ani! Te așteptam să faci primii pași în programarea cu noi. Locația este situată între Piața Alba Iulia și Bulevardul Decebal, la 15 minute de mers de stația de metrou (M1) Piața Muncii;

Vă așteptăm în noua locație MindHub Tineretului! Programarea nu a fost niciodată atât de distractivă. Copiii cu vârsta intre 6 si 15 ani se joacă programând roboți și se pregătesc pentru job-urile viitorului.

Extindem în București cursurile noastre inovatoare de programare pentru copii între 6 și 15 ani! Te așteptam să faci primii pași în programarea cu noi. 

Locația noastră este în Bragadiru, Strada Sidefului 8N, în cadrul grădiniței Carlida.

Lucrăm în grupe mici, de 10 până la 12 copii de aceeași vârstă, conform programei noastre inovatoare

Misiunea noastră este de a pregăti copiii din orașul nostru și din împrejurimi pentru meseriile viitorului, dezvoltându-le gândirea logică și analitică prin studiul fundamentelor programării.

MindHub Brașov a lansat cursuri interactive de programare pentru copiii și tinerii care sunt pasionați de programare și tehnologie.


Vă așteptăm în sala de curs, în mediul online sau în cadrul taberelor noastre tematice de vară pentru a face primii pași în universul fascinant al programării!

Copiii vor fi încântați să creeze propriile lor jocuri și lumi virtuale sau programând senzori folosind blocuri de cod. Alături de noi, vor învăța cum să programeze roboți să prezică viitorul! :)

 

Lucrăm în grupe mici, de până la 10 copii de aceeași vârstă, conform programei noastre inovatoare.

MindHub Simleu Silvaniei

Lansăm în București cursurile noastre inovatoare de programare pentru copii cu vârsta între 6 și 15 ani! Vă așteptam să faceți primii pași în programare cu noi. Copiii își vor dezvolta gândirea logică și analitică programând comportamentul roboților, creând propriile lor jocuri și lumi virtuale sau programând  senzori, cu blocuri de cod. Vom învăța cum sa programăm un robot sa prezică viitorul! :)

Lucrăm în grupe mici, de 10 până la 12 copii de aceeași vârstă, conform programei noastre inovatoare.