Programare web

În cadrul acestui acest nivel, copiii vor învăța câteva bune practici pentru crearea unei pagini web. Ei se vor folosi de cunoștințele lor prealabile de HTML și CSS. Ei își vor putea crea propriile pagini web, ceea ce îi va ajuta să se familiarizeze cu lumea programării web. Ei urmează să se familiarizeze cu practicile comune în munca dezvoltatorilor front-end. Ei vor învăța cum să adauge și să formateze diferite titluri și paragrafe, cu imagini și exerciții video incluse în proiectele lor. Copiii își vor dezvolta cunoștințele și vor învăța să adăuge un font care se potrivește cel mai bine paginii lor web. Fiecare copil va beneficia de îndrumare pas cu pas prin noua lume a programării și își va îmbunătăți cunoștințele cu fiecare sesiune. La sfârșitul cursului, copiii vor putea să construiască un site web pe care să-l arate prietenilor și care să-i facă să se simtă mândri de ceea ce au învățat și realizat.

Certificat

Certificates Mindhub

Studenții primesc un certificat după fiecare nivel încheiat.

Puncte bonus

500 puncte

Fiecare modul incheiat ii va aduce 100 de puncte studentului iar un Nivel complet încheiat - 500 de puncte.

Instrumente

css-html

Unele dintre instrumentele și mediile de programare folosite pentru proiecte în acel Nivel.

Boards

Un nivel = 4 Module

Location

Un modul = 4 ședințe

Time

O ședință = 120 minute

Înscrie-te

100 PUNCTE

Modul 1 - Cum începe programarea web?

Prin intermediul acest modul, copiii vor cunoaște două noi limbaje de programare – HTML și CSS. Cu ajutorul lor, ei vor putea crea pagini web așa cum sunt obișnuiți să vadă pe Internet. Trecând prin primul modul, aceștia vor putea să creeze titluri, rânduri, să adauge imagini preferate, precum și să adauge linkuri pentru a accesa rapid paginile preferate. Asta nu va fi tot, pentru că vor face ca pagina lor web să aibă și un design care o va face să fie colorată și plăcută.

Subiecte

 1. Primele titluri și paragrafe
 2. Pot adăuga un design?
 3. Imaginile favorite
 4. Linkuri

100 PUNCTE

Modul 2 - Sunt asemenea unui designer

În acest modul, copiii vor continua să-și suplimenteze cunoștințele, putând crea liste și tabele cu care să grupeze elemente individuale în paginile lor web. De asemenea, vor putea adăuga fonturi pentru a face proiectele la care lucrează unice. Ei vor învăța și un alt mod de a seta un design pentru proiectul lor, proiect care începe să devină astfel din ce în ce mai complex.

Subiecte

 1. Liste și tabele
 2. Al doilea tip de design
 3. Fonturi și culori
 4. Plasarea obiectelor

100 PUNCTE

Modul 3 - Site-ul prinde viață

Ce este un site fără sunete și videoclipuri adăugate? În acest modul, le arătăm copiilor cum pot adăuga videoclipurile și sunetele lor preferate în design-urile lor web. Ei vor avea acum și câteva pagini construite pe care le vor îmbina într-un design comun, vor afla și despre ultima modalitate de a seta un design folosind un fișier extern. De asemenea, își pot crea propriile formulare pentru a înțelege opinia vizitatorilor asupra muncii lor de până acum.

Subiecte

 1. Clipuri și sunete favorite
 2. Formulare
 3. Al treilea tip de design
 4. Gruparea obiectelor

100 PUNCTE

Modul 4 - Sunt asemenea unui programator

În acest modul, copiii vor învăța diferite moduri de a adăuga un design unic, folosind animație în paginile lor web. Mișcarea obiectelor, imagini în oglindă, logo-uri încorporate și multe altele care vor face proiectul copiilor cu adevărat de neuitat și unic. După finalizarea modulului, aceștia vor avea cunoștințe solide cu ajutorul cărora pot construi independent pagini web care au un design memorabil.

Subiecte

 1. Pot face orice!
 2. Un site animat
 3. Ultimele retușuri
 4. Prezentarea site-ului