MindHub Academy - Online Summer Games 1

Oferă-i copilului tău o experiență online de neuitat cu atelierele noastre virtuale tematice care îl vor ajuta să își dezvolte gândirea analitică și logică și îi vor spori interesul în tehnologie.

Înscrie-te Detalii

8-9 ANI

8 - 9 ANI

Pentru: Începători

Durată: 5 Zile

Locuri disponibile: 10/10

Data de început
Durată
Preț
250.00 RON

Vara se apropie! Dacă nu ai ales încă o activitate utilă și interesantă pentru copilul tău, MindHub Cluj Napoca  îți oferă o aventură online unică în lumea programării și a jocurilor. Tabăra Virtuală de Vară MindHub este potrivită atât pentru începători cât și pentru copiii cu experiență anterioară în programare. Programul nostru cuprinde 5 zile cu tematici diferite, fiecare fiind dedicate programării de jocuri și creării de povești interactive.

-în această săptămână, copiii vor parcurge următoarele proiecte: Super Mario, Angry Birds, Minion Rush, Minecraft, Brawl Stars

Durata fiecărei lecții: 2 ore și 30 minute

Potrivit pentru: începători și avansați cu vârste cuprinse între 8-9 ani

Locul de desfășurare: Online, platforma Zoom (veți primi mai multe detalii pe email după înregistrare)

Este necesară înregistrarea în prealabil!

Înscrie-te

Pe durata workshopurilor urmarim dezvoltarea gandirii analitice a copiilor, setarea obiectivelor si  impartirea unei sarcini mari la sarcini mai mici. Principiile cele mai importante in timpul cursurilor noastre sunt de a stimula creativitatea si proactivitatea participantilor. Copii isi vor imbogati cunostintele cu concepte de baza din lumea programarii: mediul de dezvoltare, instructiuni, programare, coduri de programare, algoritm, ciclu, bucla,conditie. Workshopurile virtuale aduc, de asemenea si emotii pozitie copiilor pentru ca, prin intermediul acestora, copiii au oportunitatea sa isi programeze jocurile preferate

 

Аtelier online - Scratch

În acest workshop copiii se vor familiariza cu mediul de lucru Scratch și vor crea un joc destul de complex, vor învăța concepte de bază din lumea programării, își vor dezvolta simțul creativ și vor dezvolta primele lor programe informatice.        
Detalii

Mentori