Tabara de vara MindHub 2020 - 24-28 August

O mini-vacanță de vară constructivă și interesantă pentru copilul dumneavostră!

Tabara de vară MindHub este potrivită atât pentru începatori, cât și pentru copii cu experiență anterioară în programare!

Înscrie-te Detalii

6-7 ANI

6 - 7 ANI

8-9 ANI

8 - 9 ANI

10-11 ANI

10 - 11 ANI

Pentru: Începători

Durată: 5 Zile

Locuri disponibile: 6/6

Data de început
Durată
Preț
600.00 RON

La Mindhub Cluj Napoca, distracția merge mână în mână cu învățarea, iar taberele noastre de vară sunt construite tocmai în jurul lor! 
De-a lungul săptămânii 24-28 august, copiii vor beneficia la maxim atât de lecții distractive de programare și robotică, dar și de joacă, cât cuprinde!
Pentru că sănătatea copiilor noștri e cea mai importantă, am creat un program de vară special ce îmbină armonios atât sesiuni de programare, cât și multă mișcare în aer liber, alături de instructorii noștri. 
Îi așteptăm pe copiii cu vârste între 6 - 11 ani alături de noi, într-o aventură urbană de neuitat, la Complexul Sportiv Gheorgheni!

Detalii despre MindHub Summer Camp:


Taberele MindHub au frecvență săptămânală, de luni până vineri, între orele 9.00 - 16.30:

 • 9:00-9.30 - Primirea copiilor
 • 09.30-13.00 - Workshopuri de programare
 • 13.00-13.30 - Prânz
 • 13:30-16:00 - Activități sportive
 • 16.00-16.30 - Preluarea copiilor de către aparținători
 • Taberele se adresează copiilor cu vârste între 6 - 11 ani
 • Pentru că sănătatea celor mici este principala noastră grijă, toate activitățile propuse de noi se realizează în conformitate cu normele de igienă în vigoare
 • Catering asigurat conform normelor de sănătate
 • Cost: 600 RON / săptămână / copil
 • Pentru înscrierea fraților se oferă un discount de 10% din preț.

 

Workshopuri de programare - prima parte a zilei

Ziua 1 - O zi de sport cu Roboții! 
Aceasta zi este dedicată recreării de sporturi diferite cu roboții. Copiii vor începe prin a programa comportamentul unor tipuri diferite de roboți, ca apoi să creeze jocuri sportive.

Ziua 2 - Minecraft 
Copiii se vor distra cu proiecte Minecraft foarte realiste și vor putea să programeze roboțeii să asambleze piese lego pentru a-și construi propria lume Minecraft
Ziua 3 - Dansuri și muzică cu roboți
Pe parcursul celei de-a treia zi de vacanță, micii noștri programatori vor afla ce înseamnă și cum pot crea diverse vizualizări și efecte audio. Vor munci împreună pentru a recrea melodia lor preferată și spectacole de dans.

Ziua 4 – O excursie intergalactică în spațiu!  
De-a lungul  acestei zile, copiii vor descoperi secretele infinite ale spațiului, prin programarea roboților care vor explora diferite stele și planete! Copiii își vor crea propriile animații interactive și distractive!

Ziua 5 – Roboți pierduți în spațiu! 
În ultima zi, micii programatori vor trebui să îi ajute pe roboțeii noștri, Dash și Dot, să găsească calea potrivită pentru a ieși din labirintul în care s-au pierdut.

*Prima parte a zilei, cea dedicată programării, va avea loc în foișorul din cadrul complexului sportiv.


Activități sportive - a doua parte a zilei

Activitățile sportive vor fi susținute de Ioana Diosan, antrenor personal acreditat, instructor de aerobic și cu palmares impresionant de certificări internaționale în domeniul sportiv. Ioana e pasionată de mișcare și cunoaște toate beneficiile acesteia, iar copiii vor îndrăgi timpul petrecut alături de ea!
Orele de mișcare și de bucurie în aer liber vor avea loc în pe spațiul verde și umbros oferit cu generozitate de Complexul Sportiv Gheorgheni. Aici, Ioana va fi alături pe cei mici și-i va ghida pe aceștia, prin intermediul jocului, de-a lungul aventurii lor în lumea sportului.


Principalele ateliere propuse de Ioana sunt:

 • Program Fitness copii: ne antrenăm să creștem sănătos!  - warm up 10 minute, stretching 10 minute, antrenament 40 minute;
 • Munca în echipa, prietenie și încredere (jocuri de echipa)
 • Concursuri de mobilitate și viteză de reacție - ștafeta
 • Învățăm să mâncăm sănătos. 

 

Sănătatea și siguranța copiilor

MindHub privește cu responsabilitate timpul petrecut de cei mici în cadrul taberelor noastre de vară, de aceea ne-am luat toate măsurile de siguranță prevăzute de lege pentru a-i proteja pe cei mici. Astfel, la începutul, dar și pe parcursul zilei, copiilor li se va lua temperatura și li se va oferi periodic dezinfectant pentru a-și curăța mâinile.
Fiecărui copil îi va fi distribuită o tabletă, pe care doar el o va folosi, iar aceasta va fi dezinfectată periodic, pentru a minimiza orice risc. 
Distanțarea socială va respecta normele în vigoare.
Copiii vor fi lăsați și preluați de către aparținători la foișorul personalizat MindHub.

Înscrie-te
 • Ziua 1

  1. Zi sportivă cu roboți

  Ziua 1 este dedicată re-creării diferitelor sporturi cu roboți. Copiii vor programa comportamentul diferitelor tipuri de roboți. Ce de-a doua lor sarcină va fi crearea de jocuri cu tematică sportivă.

 • Ziua 2

  2. Minecraft

  Pe parcursul acestei zile copiii vor putea să se distreze cu proiecte Minecraft foarte realiste și vor putea să programeze roboții să asambleze piese de lego pentru a-și construi propria Lume Minecraft.

 • Ziua 3

  3. Dansuri și muzică cu roboți

  În ziua 3, micii programatori vor crea programe cu diferite efecte vizuale și sonore. Împreună, ei vor lucra la recrearea formatelor muzicale și de dansuri favorite din lumea reală.

 • Ziua 4

  4. Călătorie în spațiu stelar

  În această zi, copiii vor redescoperi marile secrete ale spațiului și vor controla roboții pentru a explora diferite corpuri și spații cerești. Copiii vor crea, de asemenea, propriile lor animații interactive și jocuri distractive.

 • Ziua 5

  5. Roboți pierduți în labirint

  O zi dedicată salvării roboților pierduți într-un labirint! Copiii își vor muta robotul prin labirint printr-un program pe care îl creează și apoi vor programa jocuri interesante și animații.

 • Ziua 6

  6. Călătorie în spațiu stelar

  În această zi, copiii vor redescoperi marile secrete ale spațiului și vor controla roboții pentru a explora diferite corpuri și spații cerești. Copiii vor crea, de asemenea, propriile lor animații interactive și jocuri distractive.

 • Ziua 7

  7. Creare de animatii 3D și jocuri

  Micii programatori vor lucra la crearea de jocuri și animații cu diferite efecte 3D și vizuale. Ei vor lucra în diferite medii de programare, fiecare dintre aceștia putând să-și folosească propria creativitate.

 • Ziua 8

  8. Competiție nebuneasca cu roboți și jocurile Hopscotch și Scratch

  În ziua 8 vom concura și întrece pentru a ajunge primul la final! Copiii vor crea jocuri pe medii de programare diferite și, la sfârșitul zilei, vor organiza și o cursă nebună cu roboți.

 • Ziua 9

  9. ArtBoți - Roboții scriu pentru noi

  Știm cu toții că roboții pot face multe lucruri, dar nu le-ar putea face fără noi. De aceea, copiii din Ziua 9 vor învăța și vor programa roboții cum să scrie pentru ei. Vom crea mâini din lego și vom scrie cu codul Morse.

 • Ziua 10

  10. Carnaval

  În ziua a 10-a copiii se vor îmbarca într-o lume a fanteziei și distracției, vor crea propriile jocuri și vor programa misiuni fantastice cu diferiți roboți.

O vară interesantă și productivă pentru copilul dvs.!

O vară interesantă și productivă pentru copilul dvs.!

 • Copiii se vor distra cu:
 • Ateliere de programare
 • Activități suplimentare
 • Timp de recreere și sport

Copiii înscriși pentru 1 săptămână vor primi un certificat de participare , iar toți cei care au trecut prin cele 10 zile ale Academiei vor primi un certificat de finalizare cu succes și un cadou special de la MindHub !

Mentori