Misiune: Programează un robot!

Treziți-i copilului vostru curiozitatea față de tehnologie prin intermediul unor lecții demonstrative ce sunt atât educative, cât și super distractive!
 

Înscrie-te Detalii

6-7 ANI

6 - 7 ANI

8-9 ANI

8 - 9 ANI

Pentru: Începători

Durată: 1 Zile

Locuri disponibile: 0/7

Data de început
Durată
Preț
Gratuit

Un nou an școlar înseamnă noi provocări pentru copiii cu vârste între 6 și 9 ani! Dacă sunteți în căutarea unei activități noi și
interesante pentru copilul vostru, la MindHub acesta va fi așteptat de roboții săi preferați, Dash și Dot!

Lecțiile noastre tematice gratuite sunt potrivite atât pentru începători, cât și pentru copiii cu experiență anterioară în programare. În cadrul acestei lecții demonstrative, Dash și Dot vor executa o serie de comenzi, iar copiii, alături de mentorii noștri, vor avea misiunea de a-i ghida și controla pe simpaticii roboței! Datorită situației actuale generate de COVID-19, fiecare copil va lucra individual.

Înscrie-te

În cadrul acestei lecții demo, copiii vor avea oportunitatea de a interacționa cu programarea într-un fel distractiv și foarte antrenant. Copiii:

- își vor dezvolta gândirea spațială;
- își vor îmbogăți imaginația;
- vor avea ocazia să își prezinte ideile;
- vor putea folosi tehnologia pentru a descoperi noi orizonturi;
- vor rămâne concentrați pe activități;
- vor aborda proiectele cu răbdare;
- vor identifica soluții la probleme complexe, în timp ce se distrează.

Copiii sunt așteptați în sala de curs pentru a dezvolta propriul lor joc, alături de mentorii noștri. Vor avea astfel posibilitatea de a crea un joc complet și desigur, să dobândească noi cunoștințe!

 

Programează un robot

În acest workshop copiii îi vor programa pe simpaticii roboți Dash și Dot să execute o serie de comenzi, vor învăța concepte de bază din lumea programării, își vor dezvolta simțul creativ și vor dezvolta primele lor programe informatice.
Detalii

Mentori