Provocări în spațiu cu MindHub Aviatorilor

Workshop

Atunci când alegeți să vă înregistrați pentru 2 acestea trebuie să fie săptămâni consecutive. Dacă vă doriți ca acestea să fie în perioade diferite și nu cuplate, contactați centrul MindHub Aviatorilor. La secțiunea Contact veți găsi numărul de telefon și adresa de e-mail necesare pentru a ne contacta.

Ediția din anul 2023 a Academiei de Vară MindHub Aviatorilor are ca opțiune de participare jumătate de zi pentru primele 2 săptămâni din luna Iulie și o zi întregă pentru a 3-a săptămână. Programul Academiei de Vară va fi de luni până vineri si va include ateliere de programare, ateliere tematice educaționale, sport și jocuri în aer liber.

Fiecare participant se poate înscrie pentru o perioadă de UNA sau DOUA săptămâni. Academia de vară este potrivită atât pentru copiii începători, cât și pentru cei cu experiență anterioară în programare.

Fiecare lună din cadrul academiei de vară este formată din 20 de subiecte tematice și independente dedicate programării, care vor avea loc în fiecare zi înainte de prânz. După-amiaza, copiii se vor distra și vor dobândi noi cunoștințe în ateliere educative tematice săptămânale. În timpul orelor, participanții vor cerceta, studia, experimenta și inventa proiecte, bazate pe subiectele aferente săptămânii respective.

Copiii înscriși între două și patru săptămâni vor primi premii bine meritate și certificate de participare oferite de MindHub Aviatorilor!

Adresa de desfasurare: Emanoil Porumbaru 80, etaj 2, ap. 6, București, Sector 1

Înscrie-te

Tematicile acestei săptămâni sunt următoarele:

Liga sportivă mondială pentru roboți
Universul Minecraft
Roboții comunică prin muzică și dans
Roboți astronauți în spațiul cosmic
Programează teste-labirint

Atelierul de după-masă al acestei săptămâni: Provocări în spațiu cu MindHub
În cursul acestei săptămâni, copiii vor vizita planetele din sistemul solar pentru a afla multe fapte interesante despre ele. Micii astronauți vor învăța multe lucruri noi despre stele și lună.

2023: O vară interesantă și productivă pentru copilul dvs.!

O vară distractivă și educativă pentru copilul dumneavoastră!

Copiii se vor distra cu:

Ateliere de programare
Ateliere educative tematice
Jocuri și sport în aer liber

Mentori