Tabara de primavara: Design-ul jocului ROBLOX

Workshop

Oferă-i copilului tău o experiență de neuitat în lumea programării cu Roblox Studio și limbajul de programare Lua.

Această tabără de trei zile este concepută pentru copiii cu vârste cuprinse între 8 și 11 ani, care vor avea ocazia să programeze în unul dintre jocurile lor preferate, Roblox.

Prin provocări interesante în Roblox și prin învățarea limbajului de programare Lua, copiii nu numai că se vor distra, ci și vor învăța concepte importante în dezvoltarea jocurilor, animație și design 3D. Cu îndrumarea mentorilor noștri, copiii vor lucra în echipă pentru a-și crea propriile personaje și misiuni, dezlănțuindu-și creativitatea și testând jocurile pe care le-au creat.

Ziua 1 - Labirint Roblox 

Ziua 2 - Joc FPS (First person shooter)

Ziua 3 - Colectam cristale

Înscrie-te

În timpul taberei, copiii vor învăța concepte fundamentale în dezvoltarea jocurilor în Roblox Studio, rezolvând o serie de puzzle-uri interactive și diverse misiuni menite să încurajeze gândirea critică, creativitatea și munca în echipă.

Oferă-i copilului tău o experiență de neuitat în această vacanță de primavara!

Această tabără de trei zile de programare MindHub includ:  Programarea comportamentului roboților; Crearea de jocuri și lumi virtuale; Activități care dezvoltă creativitatea copiilor, gândirea analitică și logică.
Detalii

Mentori