Vânătoarea de comori - Programează cu Dash și Dot

Workshop

Acest workshop este destinat copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 11 ani, atat pentru incepatori, cat si pentru cei ce au experienta in programare.

Data 03/06/2023 (Sâmbătă)
Durata 10:30 - 12:30 (2 h.)
Sală MindHub - OCC
Preț 120.00 RON
Înscrie-te
Data 03/06/2023 (Sâmbătă)
Durata 15:00 - 17:00 (2 h.)
Sală MindHub București Unirii
Preț 120.00 RON
Înscrie-te
Data 04/06/2023 (Duminică)
Durata 14:00 - 16:00 (2 h.)
Sală MindHub București Unirii
Preț 120.00 RON
Înscrie-te

Ziua copilului, vine cu noi suprize doar la MindHub! 

Roboțeii voștri preferați, Dash și Dot sunt prinși într-o nouă aventură pe care vor să o ducă la bun sfârșit într-un mod antrenant, amuzant și plin cu informații noi pentru toti participanții. 

Dash pornește în căutarea lui Dot, care are alături de el, o comoară ascunsă ce va avea să îi ofere multă bucurie roboțelului protagonist. 

Înscrie-te

In cadrul workshopului nostru, dorim sa dezvoltam copiilor gandirea logica, sa invete cum sa isi dea seama de scopul si motivul unei actiuni, dar sa si invete cum sa imparta o sarcina mare, in alte sarcini mai mici pentru a isi usura misiunea.

De asemenea, fiind un workshop tematic, copiii isi vor dezvolta si isi vor pune in aplicare creativitatea, deoarece ei vor fi cei ce vor confectiona costumele roboteilor nostri.

Vom prezenta copiilor conceptele de baza ale programarii, vor invata ce este o instructiune, ce este un program, ce sunt ciclurile repetitve si conditiile.

Atelier cu roboți

Copiii se vor: familiariza cu mediul de programare Blockly/Wonder, creând un joc destul de complex; se familiarizează cu concepte de bază din lumea programării; își dezvoltă gândirea logică și creativă; fac primele lor programe.  
Detalii

Mentori