Călătoriți în jurul lumii cu MindHub București-Unirii

Workshop

Sesiunile vor avea loc la sediul MindHub București-Unirii, strada Traian nr. 3, dupa cum urmează: 

- 12.06 - orele 9:00-13:00

- 13.06 - orele 09:00-13:00

- 14.06 - orele 09:00-13:00 

Data de la 12/06/2023 (Luni)
până la 14/06/2023 (Miercuri)
Durata 9:00 - 13:00 (12 h.)
Sală MindHub București Unirii
Preț 720.00 RON
Înscrie-te

La Mindhub București-Unirii, distracția merge mână în mână cu învățarea, iar taberele noastre sunt construite tocmai în jurul lor! De-a lungul a 3 zile, copiii vor beneficia la maxim atât de lecții distractive de programare și robotică, dar și de joacă, cât cuprinde!
Îi așteptăm pe copiii cu vârste între 6 - 11 ani alături de noi, într-o aventură urbană de neuitat, alături de MindHub!
Copiii se vor distra cu ateliere de programare alături de Dash și Dot, mult iubiții roboței ce îi vor însoți pe cei mici pe tot parcursul taberei, făcând programarea un obiectiv ușor de atins și de învățat. 

Înscrie-te

Copiii își vor antrena motricitatea digitală.  De asemenea își vor dezvolta gândirea algoritmica și matematică. lucrând in medii variate de programare precum: Wonder, Blockly, Osmo, Sphero Edu și Scratch. Atelierele noastre îi ajută de asemenea să își dezvolte creativitatea și comunicarea, oferindu-le un context social prielnic unde își pot lega prietenii, dar și să acumuleze noțiuni benefice sub atenta îndrumare a mentorilor noștri experimentați. 

În pauzele pe care le vom lua în aventura noastră urbană, ne vom distra folosind mediul de programare Osmo, unde ne vom antrena mintea cu jocuri de cuvinte și astfel, ne vom îmbogăți vocabularul. De asemenea, în pauză copii vor primi din partea noastră câte o gustare. 

 

2023: O vară interesantă și productivă pentru copilul dvs.!

O vară distractivă și educativă pentru copilul dumneavoastră!

Copiii se vor distra cu:

Ateliere de programare
Ateliere educative tematice
Jocuri și sport în aer liber

Mentori