Cunoaște corpul uman alături de MindHub București-Unirii

Workshop

Sesiunile vor avea loc la sediul MindHub București-Unirii, strada Traian nr. 3, dupa cum urmează: 

- 12.07 - orele 9:00-13:00

- 13.07 - orele 09:00-13:00

- 14.07 - orele 09:00-13:00 

Vino alături de noi într-o aventură urbană! Roboței, voie bună. programare și multe noțiuni ce așteaptă să fie învățate și înțelese de copilul tău! Ne așteaptă misiuni incitante, prieteni noi și provocări de înfruntat împreună!

 

Înscrie-te

Metoda prin care copiii învață programarea la MindHub se bazează în întregime pe gamificare (învățare prin joc) și pe lucrul în echipe mici, în cadrul diverselor proiecte.  Am ales această metodă pentru că, prin crearea și prezentarea jocurilor și animațiilor lor, programând comportamentul roboților prin joacă, copiii nu doar socializează, ci dobândesc abilități și calități suplimentare, în timp ce asimilează cunoștințe importante pentru viitorul lor. 

Avem foarte multe lucruri de învățat, iar alături de Dash și Dot, în cele trei zile de inovație vom avea de indeplinit diverse misiuni: de la concursuri de dans cu roboțeii, construirea de casuțe pentru aceștia, chiar și programarea unei case smart! Ne așteaptă mult mai multe suprize!

Copiii vor îndeplini toate task-urile prin intermediul platformelor Scratch JR, Wonder și Blockly sub îndrumarea mentorilor noștri. 

În pauzele pe care le vom lua în aventura noastră urbană, ne vom distra folosind mediul de programare Osmo, unde ne vom antrena mintea cu jocuri de cuvinte și astfel, ne vom îmbogăți vocabularul. De asemenea, în pauză copii vor primi din partea noastră câte o gustare. 

2023: O vară interesantă și productivă pentru copilul dvs.!

O vară distractivă și educativă pentru copilul dumneavoastră!

Copiii se vor distra cu:

Ateliere de programare
Ateliere educative tematice
Jocuri și sport în aer liber

Mentori