Campionat de bowling cu Dash, Ollie și Spark

Workshop

A venit vara! Vino cu noi să te distrezi alături de cei trei roboței puși pe șotii! 

Data 10/06/2023 (Sâmbătă)
Durata 13:00 - 15:00 (2 h.)
Sală MindHub București Unirii
Preț 120.00 RON
Înscrie-te
Data 22/07/2023 (Sâmbătă)
Durata 13:00 - 15:00 (2 h.)
Sală MindHub București Unirii
Preț 120.00 RON
Înscrie-te

Vă invităm la cel mai distractiv campionat cu cei mai iubiți roboței de la MindHub. Dash, Spark și Ollie au o misiune de indeplinit, aceea fiind de a dărâma cât mai multe popice. În cadrul acestui atelier, copiii vor îmbina învățarea cu distracția, vor crea strategii inteligente, astfel încât să dărâme cât mai multe popice folosindu-se de cât mai puține mișcări ale roboțeilor. Fiecare echipă își va crea un plan pentru a fi în fruntea clasamentului. Ce spuneți? Sunteți pregătiți? 

Înscrie-te

Copiii vor învăța să lucreze prin următoarele medii de programare: 

- Blocky: În acest mediu vor învăța să lucreze cu blocuri de cod, îmbunătățindu-și altfel și noțiunile limbii engleze.

- Wonder: În acest mediu participanții vor crea o programare bazată pe imagini sugestive ce vor arăta ce acțiuni poate face roboțelul și vor da comenzi punctuale ce îl vor ajuta pe Dash să ajungă dărâme popicile. 

- Sphero Edu: În acest mediu, copiii își vor dezvolta abilitățile de viziune în spațiu, îndrumând roboțeii Spark și Ollie către obiectivul cheie pentru a-și îndeplini misiunea.    

2023: O vară interesantă și productivă pentru copilul dvs.!

O vară distractivă și educativă pentru copilul dumneavoastră! Copiii se vor distra cu: Ateliere de programare Ateliere educative tematice Jocuri și sport în aer liber
Detalii

Mentori