Atelier în Scratch cu Angry Birds

Workshop

Oferă-i copilului tău șansa de a acumula noi tactici de programare și de a-și îmbunătăți abilitățile în lumea tehnologiei, într-un mediu  unde poate lega prietenii și are alături de el mentori ce îl vor îndruma la fiecare pas. 

Alătură-te nouă într-o nouă misiune pe care o vor avea copiii de la MindHub! Mult iubitul joc Angry Birds are o nouă provocare pentru noi! Participanții vor trece de la statutul de jucător la cel de creator, folosindu-se de platforma Scratch pentru a-si creea propriul lor joc Angry Birds.

Înscrie-te

Copiii se vor folosi de mediul de programare Scratch pentru a-si construi propriul joc! Scopul nostru este să proiectăm cât mai multe Angry Birds și să reușim să ne îndeplinim toate obiectivele pe parcursul jocului, dar și să creăm design-ul acestuia.

Vom pierde jocul dacă rămânem fără Angry Birds. 

Toate aceste obiective vor fi programate în mediul de programare Scratch, iar la fiecare pas pe care îl vom face, vom testa ce am reușit și vom îndeplini toate obiectivele atelierului, în așa fel încât programul nostru să fie gata pentru a fi testat prin joacă! 

2023: O vară interesantă și productivă pentru copilul dvs.!

O vară distractivă și educativă pentru copilul dumneavoastră! Copiii se vor distra cu: Ateliere de programare Ateliere educative tematice Jocuri și sport în aer liber
Detalii

Mentori