Magia carnavalului cu Dash și Dot

Workshop

Oferă-i copilului tău șansa de a acumula noi tactici de programare și de a-și îmbunătăți abilitățile în lumea tehnologiei, într-un mediu  unde poate lega prietenii și are alături de el mentori ce îl vor îndruma la fiecare pas. 

Data 01/07/2023 (Sâmbătă)
Durata 13:00 - 15:00 (2 h.)
Sală MindHub București Unirii
Preț 120.00 RON
Înscrie-te

Dash și Dot au luat vacanță, deci acest lucru înseamnă că roboțeii noștri sunt dornici de distracție! Acestia vor merge la un carnaval, iar noi avem multe provocări de îndeplinit! Dash și-a uitat acasă costumul de carnaval.  Acest lucru înseamnă că noi va trebui să îl costumăm pe Dash. Vom avea oare suficientă precizie astfel încât să îl putem programa pe Dash să își îndeplinească traseul până la carnaval și să danseze purtând costumația creeată de noi? Vino alături de noi să învățăm împreuna!

Înscrie-te

Copiii își vor îmbunătăți abilitățile de orientare în spațiu, gândirea algoritmică și matematică, într-un context social alături de participanți cu vârstă apropiată, unde pot lega prietenii! De asemenea își vor stimula creativitatea creând costumul de carnaval pentru Dash. 

Atelierul este destinat tuturor copiilor cu vârsta intre 6 și 11 ani, indiferent de nivelul și cunoștințele de programare pe care le au, deoarece vom lucra într-un mediu de programare vizual.

Aceștia vor lucra sub atenta îndrumare a mentorilor noștri, construind programul pe care Dash îl va avea de parcurs până la Dot și până la carnaval.

2023: O vară interesantă și productivă pentru copilul dvs.!

O vară distractivă și educativă pentru copilul dumneavoastră! Copiii se vor distra cu: Ateliere de programare Ateliere educative tematice Jocuri și sport în aer liber
Detalii

Mentori