Atelier de programare: Minecraft

Workshop

Oferiți-i copilului vostru o experiență de neuitat cu ajutorul atelierelor noastre tematice de programare - acestea se bazează pe jocuri și diverse provocări ce îi vor trezi interesul și curiozitatea față de tehnologie. 

ATELIER DESTINAT COPIILOR CU VÂRSTĂ ÎNTRE 8 ȘI 13 ANI 

Data 03/08/2024 (Sâmbătă)
Durata 11:00 - 13:00 (2 h.)
Sală MindHub București Unirii
Preț 150.00 RON
Înscrie-te
Data 04/08/2024 (Duminică)
Durata 17:00 - 19:00 (2 h.)
Sală MindHub București Unirii
Preț 150.00 RON
Înscrie-te

Cu toții iubim jocul Minecraft, dar cum ar fi să putem să ne creăm noi propriul nostru joc? Ar fi cu siguranță o aventură pe care noi, cei de la MindHub suntem pregătiți să o îndeplinim! 

Copiii vor utiliza concepte de programare de bază pentru a scăpa de conacul misterios al dr. Brekovsky până în zori. În această provocare, va trebui să rezolvăm puzzle-uri folosind gândirea algoritmică pentru a debloca secrete, a deschide capcane și a descoperi indicii ascunse.

Înscrie-te

Prin platforma Minecraft Education participanții se vor distra și vor acumula noi noțiuni de programare prin crearea unor puzzle-uri.

Acest atelier va îmbunătăți nu doar cunoștințele de programare, dar va antrena și memoria copiilor întrucât va fi nevoie să acorde atenție sporită, astfel încât sub îndrumarea mentorilor să îndeplinească cu succes misiunea propusă. 

Acest atelier este de nivel mediu, asadar recomandam ca varsta minima a participantilor sa fie de 8 ani. 

 

2023: O vară interesantă și productivă pentru copilul dvs.!

O vară distractivă și educativă pentru copilul dumneavoastră! Copiii se vor distra cu: Ateliere de programare Ateliere educative tematice Jocuri și sport în aer liber
Detalii

Mentori