Atelier de programare: Creează-ți propriul labirint Roblox

Workshop

Oferiți-i copilului vostru o experiență de neuitat cu ajutorul atelierelor noastre tematice de programare - acestea se bazează pe jocuri și diverse provocări ce îi vor trezi interesul și curiozitatea față de tehnologie.

Data 20/07/2024 (Sâmbătă)
Durata 11:00 - 13:00 (2 h.)
Sală MindHub București Unirii
Preț 150.00 RON
Înscrie-te
Data 21/07/2024 (Duminică)
Durata 17:00 - 19:00 (2 h.)
Sală MindHub București Unirii
Preț 150.00 RON
Înscrie-te

Roblox reprezintă unul dintre cele mai descărcate jocuri la momentul actual. Copiii iubesc Roblox, însă cum ar fi să treacă de la statutul de jucători la statutul de creatori?

 În acest proiect, copiii vor crea un labirint în care eroul lor colectează monede. Scopul este de a fi primul care găsește și deschide ușa ascunsă. Condiția pentru a deschide ușa ascunsă este de a fi colectat 300 de monede. 

Înscrie-te

În cadrul acestui atelier, copiii vor avea oportunitatea de a experimenta programarea într-un fel distractiv și foarte antrenant. 

Pe tot parcursul atelierului, participanții vor avea de îndeplinit anumite obiective pentru a putea ajunge la o forma dorită a labirintului, iar sub îndrumarea mentorilor vor lucra în Roblox Studio pentru a-și construi propriul joc, de care se vor bucura la final!

2023: O vară interesantă și productivă pentru copilul dvs.!

O vară distractivă și educativă pentru copilul dumneavoastră! Copiii se vor distra cu: Ateliere de programare Ateliere educative tematice Jocuri și sport în aer liber
Detalii

Mentori