Atelier în Scratch cu Spiderman

Workshop

Oferiți-i copilului vostru o experiență de neuitat cu ajutorul atelierelor noastre tematice de programare - acestea se bazează pe jocuri și diverse provocări ce îi vor trezi interesul și curiozitatea față de tehnologie.

Data 06/07/2024 (Sâmbătă)
Durata 11:00 - 13:00 (2 h.)
Sală MindHub București Unirii
Preț 150.00 RON
Înscrie-te
Data 07/07/2024 (Duminică)
Durata 17:00 - 19:00 (2 h.)
Sală MindHub București Unirii
Preț 150.00 RON
Înscrie-te

Jocul  poate fi programat în Scratch la MindHub! Vrei și tu să îți creezi propriul joc Spiderman? Alătură-te Supereroului iubit de copii într-o misiune distractivă și inovatoare! 

Personajul principal al jocului abia așteaptă să fie controlat de cei mici, astfel încât el să replice mișcările eroului din benzile desenate; scopul este ca Spiderman să se deplaseze dreapta, stânga, să urce pe cladiri și să colectează cristale ce ne vor oferi câte 100 de puncte! 

Înscrie-te

Pe parcursul atelierului copiii se vor concentra pe creionarea design-ului pentru labirint, dupa care vor da viață unui personaj pe care îl vor programa să îndeplinească toate obiectivele pentru finalizarea misiunii.

La final vor adăuga animații specifice lui Spiderman, iar alături de mentorii noștri cei mici isi vor dezvolta gandirea logica și algortimica prin intermediul celui mai prietenos mediu de programare pentru ei, Scratch! 

 

2023: O vară interesantă și productivă pentru copilul dvs.!

O vară distractivă și educativă pentru copilul dumneavoastră! Copiii se vor distra cu: Ateliere de programare Ateliere educative tematice Jocuri și sport în aer liber
Detalii

Mentori