Atelier în Scratch cu SuperMario

Workshop

Oferiți-i copilului vostru o experiență de neuitat cu ajutorul atelierelor noastre tematice de programare - acestea se bazează pe jocuri și diverse provocări ce îi vor trezi interesul și curiozitatea față de tehnologie.

Data 22/06/2024 (Sâmbătă)
Durata 11:00 - 13:00 (2 h.)
Sală MindHub București Unirii
Preț 150.00 RON
Înscrie-te
Data 23/06/2024 (Duminică)
Durata 17:00 - 19:00 (2 h.)
Sală MindHub București Unirii
Preț 150.00 RON
Înscrie-te

Pădure fermecată, ciupercuțe săltărețe, obstacole hazlii și ... SuperMario! Îți sună cunoscut? Jocul SuperMario poate fi programat în Scratch la MindHub! Vrei și tu să îți creezi propriul joc Supermario? Vino alături de noi într-o aventură distractivă și inovatoare ce are ca prim obiectiv construirea unui joc mult iubit de copii. 

Înscrie-te

Participanții vor învăța să lucreze prin intermediul mediului de programare Scratch și își vor dezvolta noțiunile de programare sub îndrumarea mentorilor noștri.

Aceștia vor programa detaliile jocului, mai exact ciupercuțele pe care SuperMario trebuie să le atingă, monedele, cât și platforma lui, mai exact: design-ul, fundalul și personajul fără de care SuperMario nu ar putea exista.

2023: O vară interesantă și productivă pentru copilul dvs.!

O vară distractivă și educativă pentru copilul dumneavoastră! Copiii se vor distra cu: Ateliere de programare Ateliere educative tematice Jocuri și sport în aer liber
Detalii

Mentori