Găsește cuvintele cheie cu Dash

Workshop

Oferiți-i copilului vostru o experiență de neuitat cu ajutorul atelierelor noastre tematice de programare - acestea se bazează pe jocuri și diverse provocări ce îi vor trezi interesul și curiozitatea față de tehnologie.

Data 19/08/2023 (Sâmbătă)
Durata 13:00 - 15:00 (2 h.)
Sală MindHub București Unirii
Preț 120.00 RON
Înscrie-te

Dash are de îndeplinit o nouă misiune. De data aceasta are de găsit literele potrivite pentru a forma cuvinte. Acesta va avea de parcurs un drum pentru a găsi literele ascunse pe foile puse pe covoraș.

Pentru a ajunge la ele, el va trebui să parcurgă un traseu, iar apoi participanții pot descoperi ce literă de ascunde sub foaie.

Echipa câștigătoare va fi cea care a format primul cuvânt și are toate literele potrivite pentru acesta!

Înscrie-te

Participanții  îl vor programa pe Dash prin intermediul mediului de programare Wonder în așa fel încât robotul să ajungă la foi.  În acest fel astfel copiii își vor îmbunătăți motricitatea digială, viziunea în spațiu, gândirea matematică și algoritmică, dar și lucrul în echipă și comunicarea alături de partenerul ales. 

2023: O vară interesantă și productivă pentru copilul dvs.!

O vară distractivă și educativă pentru copilul dumneavoastră! Copiii se vor distra cu: Ateliere de programare Ateliere educative tematice Jocuri și sport în aer liber
Detalii

Mentori