Joc de memorie cu Dash

Workshop

Oferiți-i copilului vostru o experiență de neuitat cu ajutorul atelierelor noastre tematice de programare - acestea se bazează pe jocuri și diverse provocări ce îi vor trezi interesul și curiozitatea față de tehnologie.

Data 27/07/2024 (Sâmbătă)
Durata 11:00 - 13:00 (2 h.)
Sală MindHub București Unirii
Preț 150.00 RON
Înscrie-te
Data 28/07/2024 (Duminică)
Durata 17:00 - 19:00 (2 h.)
Sală MindHub București Unirii
Preț 150.00 RON
Înscrie-te

Zile de distracție la MindHub! 

În această aventură, copiii trebuie să îl programeze pe Dash pentru a trece prin perechi de cărți, ce ascund sub ele diverse culori.

După ce se apropie de fiecare carte, Dash face un sunet "Open/Deschide" și un copil întoarce cartea și trebuie să-și amintească culoarea. Acesta nu o va lua de pe covoraș, dar va trebui să rețină ce culoare era ascunsă.

Scopul jocului este ca Dash să parcurgă un traseu din cât mai puține mișcări, astfel încât cele două cărți consecutive la care acesta va ajunge să conțină aceeași culoare.

Înscrie-te

În cadrul acestui atelier, ghidați de mentori, copiii se vor folosi de unul dintre cele doua medii de programare, Wonder sau Blockly pentru a-și atinge obiectivele.

Aceștia își vor antrena abilitățile de memorie, vor crea trasee strategice pentru a avea cât mai puține mișcări de adăugat roboțelului și își vor îmbunătăți abilitățile de gândire algoritmică și matematică pentru a rezolva joculețul propus.

2023: O vară interesantă și productivă pentru copilul dvs.!

O vară distractivă și educativă pentru copilul dumneavoastră! Copiii se vor distra cu: Ateliere de programare Ateliere educative tematice Jocuri și sport în aer liber
Detalii

Mentori