Dash și Dot într-o poveste clasică

Workshop

Oferiți-i copilului vostru o experiență de neuitat cu ajutorul atelierelor noastre tematice de programare - acestea se bazează pe jocuri și diverse provocări ce îi vor trezi interesul și curiozitatea față de tehnologie.

Data 15/06/2024 (Sâmbătă)
Durata 11:00 - 13:00 (2 h.)
Sală MindHub București Unirii
Preț 150.00 RON
Înscrie-te
Data 16/06/2024 (Duminică)
Durata 17:00 - 19:00 (2 h.)
Sală MindHub București Unirii
Preț 150.00 RON
Înscrie-te

Dash și Dot vor fi protagoniștii unui scenariu interesant al unei povești clasice, mai exact „Cei trei purceluși”. Credeți că vor reuși purcelușii să reziste lupului cel năzdrăvan? 

Vom da frâu liber imaginației și ne vom dezvolta creativitatea creând costume potrivite pentru Dash și Dot ce vor fi personajele principale ale acestei povești. 

Vom poziționa corect căsuțele purcelușilor, iar la final vom crea programul prin care Dash Lupul va fi musafirul nepoftit in cele 3 căsuțe în care acesta va intra neinvitat! 

Una dintre cele trei căsuțe va avea o surpriză pentru Dash Lupul, care va fi surprins de rezistența acesteia și îl va lăsa cu urechiușele plecate de supărare că nu a putut da buzna în aceasta! 

Înscrie-te

Vom învăța să lucrăm în mediul de programare Wonder unde vom crea programul principal pentru a ne putea îndeplini misiunea de a ajunge la toate cele trei căsuțe, vom înregistra dialoguri între purceluși și Dash Lupul, iar la final ne vom amuza copios când vom vedea că Dash nu a reușit să distrugă una dintre cele trei căsuțe. 

Copiii își vor dezvolta abilitățile de lucru în echipă, vor reuși să creeze programe speciale și își vor exersa abilitățile de gândire matematică și algoritmică. La finalul acestui atelier vor fi inzestrați cu noi noțiuni despre tehnologie și programare, insuflate cu atenție de către mentorii noștri cu experiență.

2023: O vară interesantă și productivă pentru copilul dvs.!

O vară distractivă și educativă pentru copilul dumneavoastră! Copiii se vor distra cu: Ateliere de programare Ateliere educative tematice Jocuri și sport în aer liber
Detalii

Mentori