Campionat de bowling cu Dash, Ollie și Spark la Karin’s Academy Băneasa

Workshop

A venit vara! Vino cu noi să te distrezi alături de cei trei roboței puși pe șotii! 

Vă invităm la cel mai distractiv campionat cu cei mai iubiți roboței de la MindHub. Dash, Spark și Ollie au o misiune de indeplinit, aceea fiind de a dărâma cât mai multe popice. În cadrul acestui atelier, copiii vor îmbina învățarea cu distracția, vor crea strategii inteligente, astfel încât să dărâme cât mai multe popice folosindu-se de cât mai puține mișcări ale roboțeilor. Fiecare echipă își va crea un plan pentru a fi în fruntea clasamentului. Ce spuneți? Sunteți pregătiți? 

Înscrie-te

Copiii vor învăța să lucreze prin următoarele medii de programare: 

- Blocky: În acest mediu vor învăța să lucreze cu blocuri de cod, îmbunătățindu-și altfel și noțiunile limbii engleze.

- Wonder: În acest mediu participanții vor crea o programare bazată pe imagini sugestive ce vor arăta ce acțiuni poate face roboțelul și vor da comenzi punctuale ce îl vor ajuta pe Dash să ajungă dărâme popicile. 

- Sphero Edu: În acest mediu, copiii își vor dezvolta abilitățile de viziune în spațiu, îndrumând roboțeii Spark și Ollie către obiectivul cheie pentru a-și îndeplini misiunea.    

O vară interesantă și productivă pentru copilul dvs.!

O vară interesantă și productivă pentru copilul dvs.!

  • Copiii se vor distra cu:
  • Ateliere de programare
  • Activități suplimentare
  • Timp de recreere și sport

Copiii înscriși pentru 1 săptămână vor primi un certificat de participare , iar toți cei care au trecut prin cele 10 zile ale Academiei vor primi un certificat de finalizare cu succes și un cadou special de la MindHub !

Mentori