Academia de Vară MindHub Constanța - 24-28 iulie 2023

Workshop

Învață programarea într-un mod distractiv!
Acum ai ocazia să îi creezi copilului tău cele mai frumoase amintiri vara asta, alături de MindHub Constanța!
Asigură-te că cel mic își petrece vacanța în cel mai distractiv mod, dar în același timp productiv, pentru că, la finalul acestei veri, copilul tău va dobândi, pe langă cele mai frumoase amintiri, și multe abilități care contribuie la dezvoltarea sa armonioasă.

Atunci când alegeți să vă înregistrați pentru 2, 3 sau 4 săptămâni e necesar să ne comunicați săptămânile în care doriți sa participați. La secțiunea Contact veți găsi numărul de telefon și adresa de e-mail necesare pentru a ne contacta.

Contact MindHub Constanța:
telefon/SMS/WhatsApp: +40746 224 466
e-mail: ina@mind-hub.ro

La MindHub Constanța, distracția merge mână în mână cu învățarea, iar taberele noastre de vară sunt construite tocmai în jurul acestei idei! Ediția din anul 2023 a Academiei de Vară MindHub Constanța are ca opțiune de participare jumătate de zi (4 ore/zi - 5 zile/săptămână) și Full Day (8 ore/zi - 5 zile/săptămână) și se adresează copiilor cu vârste între 6 și 11 ani. De-a lungul unei săptămâni, copiii vor beneficia la maxim atât de lecții distractive de programare și robotică, dar și de joacă, cât cuprinde!

Îi așteptăm pe copiii cu vârste între 6 - 11 ani alături de noi, într-o aventură urbană de neuitat, în cadrul căreia cei mici vor învăța să devină creatori de tehnologie și își vor da frâu liber imaginației, creându-și propriile jocuri și lumi virtuale, și controlând simpaticii roboței Dash și Dot, Ollie și Spark. 

Pe lângă partea de învățare distractivă, vom socializa, vom lega prietenii, ne vom juca și ne vom distra la maxim!

Fiecare zi a lunii Iulie din cadrul academiei de vară este formată din subiecte tematice diferite, iar fiecare participant se poate înscrie pentru o perioadă de UNA, DOUĂ, TREI sau PATRU săptămâni. Academia de vară este potrivită atât pentru începători, cât și pentru cei cu experiență anterioară în programare.

PROGRAM:
Luni-Vineri, între orele 09:00-13:00 (Half-Day) sau între orele 09:00- 16:30 (Full Day)

PREȚ:
✓ o săptămână - Half-Day:  550 RON
✓ o săptămână - Full-Day:  800 RON

CE FAC COPII:
Pentru varianta de jumătate de zi,
copiii vor programa roboței și își vor crea propriile jocuri și lumi virtuale, dobândind astfel primele noțiuni de programare și dezvoltându-și numeroase abilităși, printre care gandirea logică și computațională, socializare, comunicare și  lucru în echipă, concentrare și atenție. Vor exista desigur și pauze în care să ne cunoaștem mai bine și să jucăm jocuri prin care să ne punem corpul în mișcare. 

Pentru varianta full-day, în prima parte a zilei copiii vor participa la workshopurile de programare la sediul nostru, apoi în a doua parte a zilei vor fi transportați la Adventure Land Constanța (Str. Poporului nr. 22A), unde vor avea acces nelimitat la locul de joacă, dar și la activitățile educative (2 cursuri de engleză pe săptămână, 2 cursuri de creație și știință pe săptămână).

REDUCERI:
✓ Reducere early bird: 5% (la înscrierile până pe 15 Iunie)
✓ Reducere frați: pentru înscrierea fraților se oferă un discount de 10% (pentru unul dintre frați)
✓ Reducere pentru elevii școlii: 5% pentru elevii MindHub Constanța 
✓ Reducere pentru mai multe săptămâni:
- 5% pentru două săptămâni;
- 7% pentru trei săptămâni;
- 10% pentru patru săptămâni
✓ Reducerea maximă cumulată: 15%

PLATĂ: 
Locul în grupă se va rezerva numai după confirmarea plății, grupa fiind formată din max. 12 copii.

LOCAȚIE:
- Half-Day - MindHub Constanța -  
bd. Mamaia nr 135, în incinta Millenium Bussines Center  (Locația este disponibilă pe Google Maps)
- După-amiaza (Full-Day) - Adventure Land Constanța - Str. Poporului nr. 22A - (Locația este disponibilă pe Google Maps)

MENȚIUNI:
✓ toți copii vor avea disponibile în fiecare zi fructe și apă, incluse în preț
✓ Masa (opțional) include prânz și gustare și nu este inclusă în prețul taberei, având costul de 25lei/zi.
✓ copiii înscriși între două și patru săptămâni vor primi certificat de participare și cadouri speciale MindHub

Pentru orice întrebări contactați-ne cu încredere!

Înscrie-te

Pentru varianta de jumătate de zi, copiii vor programa roboței și își vor crea propriile jocuri și lumi virtuale, dobândind astfel primele noțiuni de programare și dezvoltându-și numeroase abilităși, printre care gandirea logică și computațională, socializare, comunicare și  lucru în echipă, concentrare și atenție. Vor exista desigur și pauze în care să ne cunoaștem mai bine și să jucăm jocuri prin care să ne punem corpul în mișcare. 

Pentru varianta full-day, în prima parte a zilei copiii vor participa la workshopurile de programare la sediul nostru, apoi în a doua parte a zilei vor fi transportați la Adventure Land Constanța (Str. Poporului nr. 22A), unde vor avea acces nelimitat la locul de joacă, dar și la activitățile educative (2 cursuri de engleză pe săptămână, 2 cursuri de creație și știință pe săptămână).

Tematicile de programare ale acestei săptămâni sunt următoarele:

•   Luni: Programează un duel între roboți
•   Marti: Programează un Roboshow cu iluzii 3D
•   Miercuri: "Cursa nebună" Roboshow
•   Joi: Festival de artă cu roboți
•   Vineri: Programează folosind scene din filme

O vară interesantă și productivă pentru copilul dvs.!

O vară interesantă și productivă pentru copilul dvs.!

  • Copiii se vor distra cu:
  • Ateliere de programare
  • Activități suplimentare
  • Timp de recreere și sport

Copiii înscriși pentru 1 săptămână vor primi un certificat de participare , iar toți cei care au trecut prin cele 10 zile ale Academiei vor primi un certificat de finalizare cu succes și un cadou special de la MindHub !

Mentori