Ne dati sau nu ne dati? : Programeaza cu Dash & Dot

Workshop

Acest workshop este destinat copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 11 ani, atat pentru incepatori, cat si pentru cei ce au experienta in programare.

Data 30/10/2021 (Sâmbătă)
Durata 17:00 - 19:00 (2 h.)
Sală MindHub Cluj-Napoca
Preț 75.00 RON
Înscrie-te

De Halloween, mascatii nostri robotei, Dash & Dot, se plimba prin cartier intreband ” Ne dati sau nu ne dati?”. Misiunea ta este sa ii ajuti pe robotei sa faca rost de bombonele, colindand cat mai multe case.

MindHub organizeaza un workshop tematic de Halloween pentru copiii cu varste cuprinse intre 6 si 11 ani. Scopul nostru este sa ii introducem in lumea programarii intr-un mod cat mai placut si distractiv.

Nu va uitati mascutele & costumele acasa! Totul o sa fie cat mai tematic! Inclusiv gustarile din pauza!

Avand in vedere situatia in care ne aflam, pentru a evita orice pericol de virusare cu COVID-19, vom lua toate masurile necesare de siguranta. 

Înscrie-te

 

In cadrul workshopului nostru, dorim sa dezvoltam copiilor gandirea logica, sa invete cum sa isi dea seama de scopul si motivul unei actiuni, dar sa si invete cum sa imparta o sarcina mare, in alte sarcini mai mici pentru a isi usura misiunea.

De asemenea, fiind un workshop tematic, copiii isi vor dezvolta si isi vor pune in aplicare creativitatea, deoarece ei vor fi cei ce vor confectiona costumele roboteilor nostri.

Vom prezenta copiilor conceptele de baza ale programarii, vor invata ce este o instructiune, ce este un program, ce sunt ciclurile repetitve si conditiile.

 

Programează un robot

În acest workshop copiii îi vor programa pe simpaticii roboți Dash și Dot să execute o serie de comenzi, vor învăța concepte de bază din lumea programării, își vor dezvolta simțul creativ și vor dezvolta primele lor programe informatice.
Detalii

Mentori