Campionat de baschet cu Dash

Workshop

Vino să te distrezi alături de noi în cadrul unui atelier care îmbină gândirea matematică și algoritmică cu unul dintre cele mai iubite sporturi de către copii!

Data 13/07/2024 (Sâmbătă)
Durata 11:00 - 13:00 (2 h.)
Sală MindHub București Unirii
Preț 150.00 RON
Înscrie-te
Data 14/07/2024 (Duminică)
Durata 17:00 - 19:00 (2 h.)
Sală MindHub București Unirii
Preț 150.00 RON
Înscrie-te

Vă invităm la cel mai distractiv campionat cu cel mai iubit roboțel de la MindHub. Dash are o misiune de indeplinit, aceea fiind de a înscrie cât mai multe mingiuțe în coșul de baschet. În cadrul acestui atelier, copiii vor îmbina învățarea cu distracția, vor crea strategii inteligente, astfel încât să acumuleze cât mai multe puncte, folosindu-se de cât mai puține mișcări ale roboțelului. Fiecare echipă își va crea un plan pentru a fi în fruntea clasamentului. Ce spuneți? Sunteți pregătiți? 

Înscrie-te

Copiii vor învăța să lucreze prin următoarele medii de programare: 

- Blocky: În acest mediu vor învăța să lucreze cu blocuri de cod, îmbunătățindu-și altfel și noțiunile limbii engleze.

- Wonder: În acest mediu participanții vor crea o programare bazată pe imagini sugestive ce vor arăta ce acțiuni poate face roboțelul și vor da comenzi punctuale ce îl vor ajuta pe Dash să înscrie goluri. 

Programează un robot

În acest workshop copiii îi vor programa pe simpaticii roboți Dash și Dot să execute o serie de comenzi, vor învăța concepte de bază din lumea programării, își vor dezvolta simțul creativ și vor dezvolta primele lor programe informatice.
Detalii

Mentori