Tabără de Paști - 5 zile întregi

Workshop

Un Paști interesant și satisfăcător pentru copilul dumneavoastră!
Tabăra este potrivită atât pentru copiii cu experiență, cât și pentru cei fără.

 

Tabăra MindHub de Paști vă oferă oportunitatea de a vă aduce copilul o săptămână întreagă la club. Tabăra este potrivită atât copiilor cu experiență, cât și celor fără experiență în programare. Programa noastră constă în zile tematice, fiecare temă regăsindu-se în jocurile programate de copii, poveștile noastre interactive și în programele și activitățile roboțeilor noștri. Copiii înscriși pe o perioadă de o săptămână vor primi atât certificat, cât și un cadou special marca MindHub.

Înscrie-te

Tabără de Paști - Tabără de programare de Paști pentru copii ( o săptămână )

Ziua 1 - Zi sportivă cu roboțeiiScopul aceste zile este de a reproduce diferite sporturi cu roboțeii noștri. Copiii vor programa comportamentul robotului. Vor avea de asemenea misiunea de a crea propriul joc sportiv.

Ziua 2 - Minecraft
Pe durata acestei zile, copiii vor avea ocazia sa creeze si să parcurgă propriile nivele cu tematica Minecraft. Roboțeii vor purta costume create din lego, ele fiind create chiar de copii.

Ziua 3 - Muzică și dans cu roboții
Micuții vor realiza propriile efecte sonore și vizuale. Vor lucra împreună astfel încât să reproducă melodiile lor preferate printr-un program, iar după acestea vom avea show dansant.

Ziua 4 - Călătoria unei stele prin spațiu
Copiii vor afla secretele Spațiului. Vor duce roboțeii într-o călătorie spațială în care vor descoperi împreună diferite planete, stele și constelații. Își vor crea propriul Univers prin intermediul programelor.

Ziua 5 - Roboți pierduți în labirint
Această zi este dedicată salvării roboțeilor pierduți în labirint. Copiii vor ghida roboții către ieșirea din labirint. Vor deveni eroii lor! 

O vară interesantă și productivă pentru copilul dvs.!

O vară interesantă și productivă pentru copilul dvs.!

  • Copiii se vor distra cu:
  • Ateliere de programare
  • Activități suplimentare
  • Timp de recreere și sport

Copiii înscriși pentru 1 săptămână vor primi un certificat de participare , iar toți cei care au trecut prin cele 10 zile ale Academiei vor primi un certificat de finalizare cu succes și un cadou special de la MindHub !

Mentori