Cunoașteți lumea tehnologiei cu Mindhub3

Workshop

Sesiunile vor avea loc la sediul MindHub București-Unirii, strada Traian nr. 3, dupa cum urmează: 

- 15.07 - orele 9:00-13:00

- 16.07 - orele 09:00-13:00

- 17.07 - orele 09:00-13:00  

Data 15/07/2024 (Luni)
Durata 9:00 - 13:00
Sală MindHub București Unirii
Preț 860.00 RON
Înscrie-te

Iubim tehnologia, dar oare putem să explorăm lumea acesteia și ce presupune tehnologia la cel mai înalt nivel? Cu MindHub Unirii cu siguranță da! 

Pentru ca stim cat de incarcat este programul copiilor vara, va asteptam cu drag sa va alegeti 3 zile din intervalul orar afisat.

Fii gata de 3 zile minunate de activitate intensă, de programare cât cuprinde și de recreere la maxim.

 Vom oferi copilului tau 3 zile de neuitat în care va acumula cunoștințe noi, va lega prietenii și se va conecta cu natura in pauzele de la tehnologie! 

Înscrie-te

Metoda prin care copiii învață programarea la MindHub se bazează în întregime pe gamificare (învățare prin joc) și pe lucrul în echipe mici, în cadrul diverselor proiecte.  Am ales această metodă pentru că, prin crearea și prezentarea jocurilor și animațiilor lor, programând comportamentul roboților prin joacă, copiii nu doar socializează, ci dobândesc abilități și calități suplimentare, în timp ce asimilează cunoștințe importante pentru viitorul lor. 

Avem foarte multe lucruri de învățat, iar alături de Dash și Dot, în cele trei zile de inovație vom avea de indeplinit diverse misiuni: de la concursuri de dans cu roboțeii, construirea de casuțe pentru aceștia, chiar și programarea unei case smart! Ne așteaptă mult mai multe suprize!

Copiii vor îndeplini toate task-urile prin intermediul platformelor Scratch JR, Wonder și Blockly sub îndrumarea mentorilor noștri. 

În pauzele pe care le vom lua în aventura noastră urbană, ne vom distra folosind mediul de programare Osmo, unde ne vom antrena mintea cu jocuri de cuvinte și astfel, ne vom îmbogăți vocabularul. De asemenea, în pauză copii vor primi din partea noastră câte o gustare. 

O vară interesantă și productivă pentru copilul dvs.!

O vară interesantă și productivă pentru copilul dvs.!

  • Copiii se vor distra cu:
  • Ateliere de programare
  • Activități suplimentare
  • Timp de recreere și sport

Copiii înscriși pentru 1 săptămână vor primi un certificat de participare , iar toți cei care au trecut prin cele 10 zile ale Academiei vor primi un certificat de finalizare cu succes și un cadou special de la MindHub !

Mentori