Let's make Wonder Camp1

Workshop

Sesiunile vor avea loc la sediul MindHub București-Unirii, strada Traian nr. 3, dupa cum urmează: 

- 2.09 - orele 9:00-13:00

Data 02/09/2024 (Luni)
Durata 9:00 - 13:00 (4 h.)
Sală MindHub București Unirii
Preț 300.00 RON
Înscrie-te

Vino alaturi de noi intr-o zi in care sa creem propria noastra sceneta cu roboti. Vom crea un moment de arta teatrala, avand ca personaje principale pe Dash si Dot, copiii vor fi adevarati scenaristi. Ei vor rescrie intreaga poveste, vor construi decoruri, costume, vor inregistra replici si vor da o noua personalitate robotilor, personaje principale in spectacol. 

La final, vom filma si ulterior urmari spectacolul de teatru realizat de copii. 

Metodologia aplicata este una STEAM extrasa din atelierele de computer-science dezvoltata de cea de la Wonder Workshops. In realizarea intregului proces se vor folosi medii de programare precum Scratch JR, Wonder, Blockly. În pauzele pe care le vom lua în aventura noastră urbană, ne vom distra folosind mediul de programare Osmo, unde ne vom antrena mintea cu jocuri de cuvinte și astfel, ne vom îmbogăți vocabularul.

Înscrie-te

Metoda generala prin care copiii învață programarea la MindHub se bazează în întregime pe gamificare (învățare prin joc) și pe lucrul în echipe mici, în cadrul diverselor proiecte.  Am ales această metodă pentru că, prin crearea și prezentarea jocurilor și animațiilor lor, programând comportamentul roboților prin joacă, copiii nu doar socializează, ci dobândesc abilități și calități suplimentare, în timp ce asimilează cunoștințe importante pentru viitorul lor. 

O vară interesantă și productivă pentru copilul dvs.!

O vară interesantă și productivă pentru copilul dvs.!

  • Copiii se vor distra cu:
  • Ateliere de programare
  • Activități suplimentare
  • Timp de recreere și sport

Copiii înscriși pentru 1 săptămână vor primi un certificat de participare , iar toți cei care au trecut prin cele 10 zile ale Academiei vor primi un certificat de finalizare cu succes și un cadou special de la MindHub !

Mentori