Video Editing Week: Creează Filme Magice la MindHub Arad!

Workshop

Atunci când alegeți să vă înregistrați pentru 2, 3 sau 4 săptămâni, acestea trebuie să fie săptămâni consecutive. Dacă vă doriți ca acestea să fie în perioade diferite și nu cuplate, contactați centrul MindHub Arad. La secțiunea Contact veți găsi numărul de telefon și adresa de e-mail necesare pentru a ne contacta.

Programul nostru de vară se desfășoară de luni până vineri și include ateliere de programare, activități educaționale tematice, sport și jocuri în aer liber.

Fiecare participant poate alege să participe pentru una, două, trei sau patru săptămâni. Academia de vară este potrivită atât pentru copiii începători, cât și pentru cei cu experiență anterioară în programare.

În cadrul Video Editing Week, copiii vor descoperi secretele editării video, învățând să creeze și să monteze propriile lor filme. Dimineața, se vor desfășura ateliere de editare video, iar după-amiaza, copiii se vor distra în activități educative tematice și jocuri în aer liber. Participanții vor cerceta, studia, experimenta și crea proiecte bazate pe tema săptămânii.

Înscrie-te

Tematicile sunt următoarele:

Liga sportivă mondială pentru roboți
Universul Minecraft
Roboții comunică prin muzică și dans
Roboți astronauți în spațiul cosmic
Programează teste-labirint
Roblox week
KODU week
Minecraft week
Video editing

O vară interesantă și productivă pentru copilul dvs.!

O vară interesantă și productivă pentru copilul dvs.!

  • Copiii se vor distra cu:
  • Ateliere de programare
  • Activități suplimentare
  • Timp de recreere și sport

Copiii înscriși pentru 1 săptămână vor primi un certificat de participare , iar toți cei care au trecut prin cele 10 zile ale Academiei vor primi un certificat de finalizare cu succes și un cadou special de la MindHub !

Mentori