Cunoașteți corpul uman cu MindHub Craiova

Workshop

Atunci când alegeți să vă înregistrați pentru 2, 3 sau 4 săptămâni, acestea trebuie să fie săptămâni consecutive. Dacă vă doriți ca acestea să fie în perioade diferite și nu cuplate, contactați centrul MindHub la care doriți înscrierea. La secțiunea Contact veți găsi numărul de telefon și adresa de e-mail necesare pentru a ne contacta.

 

Ediția din anul 2022 a Academiei de Vară MindHub Craiova are ca opțiune de participare o zi întreagă. Programul Academiei de Vară va fi de luni până vineri si va include ateliere de programare, ateliere tematice educaționale, sport și jocuri în aer liber.

Fiecare participant se poate înscrie pentru o perioadă de UNA, DOUĂ, TREI sau PATRU săptămâni. Academia de vară este potrivită atât pentru copiii începători, cât și pentru cei cu experiență anterioară în programare.

Fiecare lună din cadrul academiei de vară este formată din 20 de subiecte tematice și independente dedicate programării, care vor avea loc în fiecare zi înainte de prânz. După-amiaza, copiii se vor distra și vor dobândi noi cunoștințe în ateliere educative tematice săptămânale. În timpul orelor, participanții vor cerceta, studia, experimenta și inventa proiecte, bazate pe subiectele aferente săptămânii respective.

Copiii înscriși între două și patru săptămâni vor primi premii bine meritate și certificate de participare oferite de MindHub Craiova!

Adresa de desfasurare: Str. C.D. Fortunescu, nr. 4, Craiova.

Înscrie-te

Tematicile acestei săptămâni sunt următoarele:

Sporturi olimpice cu roboți
Programează o casă inteligentă
MindHub caută talente
Misiune intergalactică cu roboți
Evadare dintr-un escape room

Atelierul de după-masă al acestei săptămâni: cunoașteți corpul uman cu MindHub Craiova
În cursul acestei săptămâni, copiii vor dobândi o mulțime de cunoștințe despre corpul uman și despre modul în care acesta funcționează. Ei vor învăța cum să trăiască mai sănătos și să fie mai activi. Vor avea chiar posibilitatea de a-și compune propria dietă și de a-și pregăti propria salată.

O vară interesantă și productivă pentru copilul dvs.! - 2022

Programul zilnic al copilului dumneavoastră va avea următoarea structură:

8:30 - 9:00: Primirea copiilor
9:00 - 13:00: Ateliere de programare
13:00 - 14:00: Prânz (inclus în preț)
14:00 - 15:30: Cursuri și ateliere tematice de după-amiază
15:30 - 16:00 Gustare de după-masă (inclusă în preț)
16:00 - 18:30 Cursuri și ateliere tematice de după-amiază

Mentori