Tabără de programare și robotică în Poiana Brașov

Workshop

Învață programarea într-un mod distractiv!

Data 19/07/2021 (Luni)
Durata 08:00 - 21:00 (65 h.)
Sală MindHub Brașov
Preț 1650.00 RON
Înscrie-te
Data 09/08/2021 (Luni)
Durata 08:00 - 21:00 (65 h.)
Sală MindHub Brașov
Preț 1650.00 RON
Înscrie-te

În această vară, la Mindhub Brașov ne dorim să le oferim copiilor experiențe de neuitat! Și pentru că știm că distracția merge mână în mână cu învățarea, lansăm o ediție specială de vară, în care programarea și distracția se mută cinci zile în Poiana Brașov!

De-a lungul unei săptămâni, găzduiți peste zi și peste noapte de prietenii noștri de la  Monterai Resort, copiii vor beneficia la maxim atât de lecții distractive de programare și robotică, dar și de joacă, cât cuprinde! 

O vară de neuitat pentru copilul dumneavoastră!

Locația este perfectă pentru nenumărate activități outdoor care să le permită copiilor distracție cât cuprinde! Ne vom plimba în natură, vom face drumeții, vom descoperi lucruri interesante despre natură iar seara va fi magică - vom face foc de tabără, vom sta în jurul lui, vom spune povești câte în lună și în stele, vom cânta și vom petrece de minune. 

Copiii vor fi permanent supravegheați de echipa MindHub

Academia de vară este potrivită atât pentru copiii începători, cât și pentru cei cu experiență anterioară în programare și robotică.

Cost

  • 1650 RON/copil

  • Mâncarea și cazarea sunt asigurate de Monterai Resort. Fiecare masă face parte dintr-un meniu atent construit, cu considerație față de necesitățile nutriționale ale copiilor și având la bază ingrediente sănătoase și din surse atent selecționate. 

  • Pentru înscrierea fraților sau participarea împreună cu un prieten se oferă un discount de 10% din preț.

Înscrie-te

Copiii se vor distra cu ateliere de programare, ateliere educative tematice, multe jocuri și activități în aer liber! În aventura lor în lumea programării vor fi Dash și Dot, cei mai simpatici roboței, care îi vor însoți pe cei mici în spațiul cosmic, în universul artelor, la carnaval, în lumea Minecraft, ba chiar vor participa și la un campionat al roboților!

 

Învață programarea într-un mod distractiv!

Copiii vor învăța și se vor distra cu: Ateliere de programare Ateliere educative tematice Jocuri și sport în aer liber
Detalii

Mentori