Călătoriți în jurul lumii cu MindHub Bragadiru

Workshop

Atunci când alegeți să vă înregistrați pentru 2, 3 sau 4 săptămâni, acestea trebuie să fie săptămâni consecutive. Dacă vă doriți ca acestea să fie în perioade diferite și nu cuplate, contactați centrul MindHub Bragadiru. La secțiunea Contact veți găsi numărul de telefon și adresa de e-mail necesare pentru a ne contacta.

Data de la 05/07/2021 (Luni)
până la 09/07/2021 (Vineri)
Durata 09:00 - 18:00 (45 h.)
Sală MindHub București Bragadiru
Preț 600.00 RON
Înscrie-te

Ediția din anul 2021 a Academiei de Vară MindHub Bragadiru are ca opțiune de participare o zi întreagă. Academia de vară va avea loc de luni până vineri în varianta de o zi întreagă include ateliere de programare, ateliere tematice educaționale, sport și jocuri în aer liber.

Fiecare participant se poate înscrie pentru o perioadă de UNA, DOUĂ, TREI sau PATRU săptămâni. Academia de vară este potrivită atât pentru copiii începători, cât și pentru cei cu experiență anterioară în programare.

Fiecare lună din cadrul academiei de vară este formată din 20 de subiecte tematice și independente dedicate programării, care vor avea loc în fiecare zi înainte de prânz. După-amiaza, copiii se vor distra și vor dobândi noi cunoștințe în ateliere educative tematice săptămânale. În timpul orelor, participanții vor cerceta, studia, experimenta și inventa proiecte, bazate pe subiectele aferente săptămânii respective.

Copiii înscriși între două și patru săptămâni vor primi premii bine meritate și certificate de participare oferite de MindHub Bragadiru!

Înscrie-te

Tematicile acestei săptămâni sunt următoarele:

Lupte și competiții cu roboți
Crearea de animații și jocuri 3D
Misiune: Campionatul Roboților
ArtBots - roboții creează artă
Magia carnavalului cu roboți

Atelierul de după-masă al acestei săptămâni: Călătoriți în jurul lumii cu MindHub Bragadiru
Săptămâna aceasta, copiii vor afla multe fapte interesante despre natura din jurul nostru. Ne vom plimba prin diferite părți ale planetei noastre. Vom merge până la cea mai adâncă peșteră. Ne vom face propriul vulcan și vom învăța multe fapte interesante despre vulcani. Vom face cunoștință cu continentele și vom construi modele după forma lor.

O vară interesantă și productivă pentru copilul dvs.! - 2021 - Bragadiru

Taberele de programare MindHub au frecvență săptămânală, de luni până vineri, între orele 9:00 - 17.30:

9:00 - 9:30 - Primirea copiilor

09:30 - 13:00 - Ateliere de programare

13:00 - 13:30 - Prânz

13:30 - 16:00 - Cursuri, ateliere tematice de după-amiază si activități în aer liber 

17.00 - 17.30 - Preluarea copiilor de către aparținători

Mentori