Iubitori de artă la MindHub Bragadiru

Workshop

Atunci când alegeți să vă înregistrați pentru 2, 3 sau 4 săptămâni, acestea trebuie să fie săptămâni consecutive. Dacă vă doriți ca acestea să fie în perioade diferite și nu cuplate, contactați centrul MindHub Bragadiru. La secțiunea Contact veți găsi numărul de telefon și adresa de e-mail necesare pentru a ne contacta.

Ediția din acest an a Academiei de Vară MindHub Bragadiru are ca opțiune de participare o zi întreagă. Academia de vară va avea loc de luni până vineri în varianta de o zi întreagă include ateliere de programare, ateliere tematice educaționale, sport și jocuri în aer liber.

Fiecare participant se poate înscrie pentru o perioadă de UNA, DOUĂ, TREI sau PATRU săptămâni. Academia de vară este potrivită atât pentru copiii începători, cât și pentru cei cu experiență anterioară în programare.

Fiecare lună din cadrul academiei de vară este formată din 20 de subiecte tematice și independente dedicate programării, care vor avea loc în fiecare zi înainte de prânz. După-amiaza, copiii se vor distra și vor dobândi noi cunoștințe în ateliere educative tematice săptămânale. În timpul orelor, participanții vor cerceta, studia, experimenta și inventa proiecte, bazate pe subiectele aferente săptămânii respective.

Copiii înscriși între două și patru săptămâni vor primi premii bine meritate și certificate de participare oferite de MindHub!

Înscrie-te

Tematicile acestei săptămâni sunt următoarele:

Programează un duel între roboți
Programează un Roboshow cu iluzii 3D
"Cursa nebună" Roboshow
Festival de artă cu roboți
Programează folosind scene din filme

Atelierul de după-masă al acestei săptămâni: Iubitori de artă la MindHub Craiova
Săptămâna aceasta ne vom dedica diferitelor tipuri de arte. Copiii se vor distra creându-și capodoperele în domeniul cinematografiei, teatrului, designului de modă, artelor aplicate. Vor învăța diferite tehnici pentru a-și transforma ideile în opere de artă.

O vară interesantă și productivă pentru copilul dvs.! - 2022 - Bragadiru

Taberele de programare MindHub au frecvență săptămânală, de luni până vineri, între orele 8:00 - 17.30:

8:00 - 8:30 - Primirea copiilor

09:00 - 09:30 - Activitati sportive in aer liber

09:30 - 13:00 - Ateliere de programare

13:00 - 13:30 - Prânz

13:30 - 16:00 - Cursuri, ateliere tematice de după-amiază si activități în aer liber 

17.00 - 17.30 - Preluarea copiilor de către aparținători

Mentori