26-30 Iulie - In lumea tehnologiei cu MindHub Șimleu

Workshop

Atunci când alegeți să vă înregistrați pentru 2, 3 sau 4 săptămâni, acestea trebuie să fie săptămâni consecutive. Dacă vă doriți ca acestea să fie în perioade diferite și nu cuplate, contactați centrul MindHub Șimleu la telefon 0745832275.

Ediția din anul 2021 a Academiei de Vară MindHub Șimleu Silvaniei are ca opțiune de participare de jumătate de zi,  de luni până vineri în de la 8:30 la 14.

Fiecare participant se poate înscrie pentru o perioadă de UNA, DOUĂ, TREI sau PATRU săptămâni. Academia de vară este potrivită atât pentru copiii începători, cât și pentru cei cu experiență anterioară în programare.

Fiecare lună din cadrul academiei de vară este formată din 20 de subiecte tematice și independente dedicate programării, care vor avea loc în fiecare zi. 

Copiii înscriși între două și patru săptămâni vor primi premii bine meritate și certificate de participare oferite de MindHub Șimleu!

Înscrie-te

Tematicile acestei săptămâni sunt următoarele:

Lupte și competiții cu roboți
Crearea de animații și jocuri 3D
Misiune: Campionatul Roboților
ArtBots - roboții creează artă
Magia carnavalului cu roboți

O vară interesantă și productivă pentru copilul dvs.!

O vară interesantă și productivă pentru copilul dvs.!

  • Copiii se vor distra cu:
  • Ateliere de programare
  • Activități suplimentare
  • Timp de recreere și sport

Copiii înscriși pentru 1 săptămână vor primi un certificat de participare , iar toți cei care au trecut prin cele 10 zile ale Academiei vor primi un certificat de finalizare cu succes și un cadou special de la MindHub !

Mentori