Creează propriul tău joc animat cu Sonic!

Workshop

Oferă-i copilului tău o experiență de neuitat în cadrul workshopului tematic care-l va ajuta să își dezvolte gândirea logică și analitică!

"Creează propriul joc animat cu Sonic" de Ziua Internațională a Copilului. MindHub Baia Mare organizează un workshop tematic care le va permite copiilor cu vârsta între 8-9/10-11 ani să facă primii pași in programare și să se transforme din utilizatori zilnici în creatori ai propriilor jocuri.

Suntem siguri că ariciul Sonic și superputerile lui sunt foarte cunoscute de copilul dumneavoastră și că, acestea i-au crescut interesul pentru tehnologie. Acum, aveți șansa să-l transformați în creatorul primului său joc pe calculator cu personajul favorit.

Durata workshop: 1 - 2 ora. Potrivit pentru: copiii începători și avansați cu vârsta între 8-9/10-11 ani

 

 

Înscrie-te

Îndrăgitul arici Sonic, din jocurile video și filme, va avea rolul principal in jocul pe care îl va crea copilul dumneavoastră în timpul workshopului. Sonic are abilități supra-naturale și una dintre ele este că poate alerga incredibil de repede. În joc, copiii vor recrea abilitatea lui dar, ca să facem lucrurile și mai interesante, copiii vor răspunde provocării de a introduce multe obstacole și bonusuri care vor face jocul mult mai provocator și mai interesant. Copiii vor lucra la calculator, împreună cu un mentor, având oportunitatea de a crea un joc complet și, bineînțeles, își vor însuși noi cunoștințe.

Învață programarea într-un mod distractiv!

Copiii vor învăța și se vor distra cu: Ateliere de programare Ateliere educative tematice Jocuri și sport în aer liber
Detalii

Mentori