Vânătoare de ouă de Paște cu MindHub Bucuresti-Unirii

Workshop

Oferă-i copilului tău o experiență de neuitat în lumea programării cu roboții noștri Dash și Dot, care îi vor stârni interesul pentru tehnologie și îi vor stimula dezvoltarea.
 

Dacă încă nu ai ales o activitate utilă și interesantă pentru copilul tău în această vacanță, noi, cei de la MindHub, îți oferim un atelier de programare inovator cu roboții Dash și Dot.

În acest atelier, copiii vor programa roboții noștri Dash și Dot pentru a executa comenzi. Împreună cu mentorii, copiii vor îndeplini o super misiune în care va trebui să ghideze și să controleze robotul astfel încât acesta să adune toate ouăle de Paște ascunse de-a lungul traseului, iar apoi să rezolve împreună ghicitoarele găsite în fiecare dintre ouăle adunate.

Le dorim succes participanților noștri la vânătoarea de ouă de Paște! 

Înscrie-te

În cadrul atelierului vom acorda atenție dezvoltării gândirii algoritmice a copiilor, stabilirii obiectivelor și împărțirii unei sarcini mari în unele mai mici. Obiectivele principale din cadrul lecțiilor noastre sunt stimularea creativității și proactivitatea participanților. Copiii vor aplica conceptele de bază învățate în programare, creând multe jocuri interesante și complexe.
 

Atelier cu roboți

Copiii se vor: familiariza cu mediul de programare Blockly/Wonder, creând un joc destul de complex; se familiarizează cu concepte de bază din lumea programării; își dezvoltă gândirea logică și creativă; fac primele lor programe.  
Detalii

Mentori