Creează propriul joc cu Brawl Stars

Workshop

Oferă-i copilului tău o experiență de neuitat cu atelierele noastre tematice speciale, care îi vor aprinde interesul pentru tehnologie și îi vor stimula dezvoltarea.

Dacă tot nu ai ales o activitate utilă și interesantă pentru copilul tău pentru 1 iunie, noi cei de la MindHub îți oferim o aventură unică în lumea programării și a jocurilor!

În cadrul atelierului vom crea un joc complex cu personajele preferate ale copiilor - Brawl Stars, cu ajutorul programului Scratch și al mentorilor noștrii.

Durata workshop: 1 - 2 ora. Potrivit pentru: copiii începători și avansați cu vârsta între 10-11 ani

Înscrie-te

În cadrul atelierelor vom acorda atenție dezvoltării gândirii algoritmice a copiilor, stabilirii obiectivelor și împărțirii unei sarcini mari în altele mai mici. Principalele obiective în timpul orelor noastre sunt stimularea creativității și participarea activa. Copiii vor aplica conceptele de bază învățate în programare, si vor crea astfel multe jocuri interesante și complexe.

O vară interesantă și productivă pentru copilul dvs.!

O vară interesantă și productivă pentru copilul dvs.!

  • Copiii se vor distra cu:
  • Ateliere de programare
  • Activități suplimentare
  • Timp de recreere și sport

Copiii înscriși pentru 1 săptămână vor primi un certificat de participare , iar toți cei care au trecut prin cele 10 zile ale Academiei vor primi un certificat de finalizare cu succes și un cadou special de la MindHub !

Mentori