Săptămâna jocurilor la MindHub Arad

Workshop

Învață programarea într-un mod distractiv!

Atunci când alegeți să vă înregistrați pentru 2, 3 sau 4 săptămâni e necesar să ne comunicați săptămânile în care doriți sa participați. La secțiunea Contact veți găsi numărul de telefon și adresa de e-mail necesare pentru a ne contacta.

Contact MindHub Arad
telefon/SMS/WhatsApp:
+40 756 494 494
e-mail: paul@mind-hub.ro

La MindHub Arad, distracția merge mână în mână cu învățarea, iar taberele noastre de vară sunt construite tocmai în jurul acestei idei! De-a lungul unei săptămâni, copiii vor beneficia la maxim atât de lecții distractive de programare și robotică, dar și de joacă, cât cuprinde!

Îi așteptăm pe copiii cu vârste între 6 - 11 ani alături de noi, într-o aventură urbană de neuitat! Copiii se vor distra cu ateliere de programare, ateliere educative tematice și multe jocuri distractive! Vor fi împreună în aventura lor cu Dash și Dot, cei mai simpatici roboței, care îi vor însoți pe cei mici în spațiul cosmic, în universul artelor, la carnaval, în lumea Minecraft, ba chiar vor participa și la un campionat al roboților!

Fiecare lună din cadrul academiei de vară este formată din 20 de subiecte tematice diferite iar fiecare participant se poate înscrie pentru o perioadă de UNA, DOUĂ, TREI sau PATRU săptămâni. Academia de vară este potrivită atât pentru începători, cât și pentru cei cu experiență anterioară în programare.

 

Pentru orice întrebări contactați-ne cu încredere!

Înscrie-te

Tematicile acestei săptămâni pentru partea de programare sunt următoarele:
•   Luni: Bătălii și competiții cu roboți
•   Marti: Creează animații și jocuri 3D
•   Miercuri: Misiune: Campionatul Roboților
•   Joi: ArtBots - roboții creează artă
•   Vineri: Magia carnavalului cu roboți

*Săptămâna Jocurilor MindHub:
În cursul acestei săptămâni, copiii vor învăța cum sunt programate jocurile video și cum prind viață caracterele lor favorite cu ajutorul animațiilor și al programării. 

O vară interesantă și productivă pentru copilul dvs.!

O vară interesantă și productivă pentru copilul dvs.!

  • Copiii se vor distra cu:
  • Ateliere de programare
  • Activități suplimentare
  • Timp de recreere și sport

Copiii înscriși pentru 1 săptămână vor primi un certificat de participare , iar toți cei care au trecut prin cele 10 zile ale Academiei vor primi un certificat de finalizare cu succes și un cadou special de la MindHub !

Mentori