Franciza MindHub - de ce să-ți deschizi propria școală de programare  ?

Franciza MindHub - de ce să-ți deschizi propria școală de programare  ?

Ai visat mereu să-ți deschizi propria afacere, dar, pur și simplu, nu ai știut de unde să începi? Ți-e teamă de necunoscut și să-ți asumi riscuri într-un mediu economic instabil? Nu ești sigur ce domeniu îți poate oferi un model de business eficient, profitabil și sustenabil? Avem soluția ideală pentru tine! Ce-ai zice să-ți deschizi propria școală de programare pentru copii! Prin sistemul de franciza MindHub vei obține, în primul rând, o rețetă de succes, deja testată. Mai mult, vei putea oferi generațiilor următoare competențe necesare profesiilor viitorului.

Nu ai nevoie de experiență în programare pentru a deschide o franciză MindHub

S-ar putea să te întrebi: Cum pot deschide o școală de programare pentru copii, când nu am deloc experiență în domeniu? Îți spunem noi: foarte simplu! Am creat modelul nostru de business special pentru a fi ușor de stăpânit chiar și de cei care nu sunt foarte familiarizați cu tehnologia. Ai nevoie doar dorința să-ți gestionezi propria afacere și să ai un impact asupra viitorului copiilor noștri. Franciza MindHub oferă un program extins de pregătire și ne vom asigura că te echipăm cu toate abilitățile necesare pentru a conduce cu succes o afacere.

 

Oferim un model de business de succes cu o investiție minimă

Știm deja de ce programarea este o competență pe care ar trebui să o aibă copiii pentru a fi pregătiți pentru profesiile viitorului. Mai mult, 8 din 10 părinți își doresc ca aceștia să învețe să programeze. Tocmai de aceea, există o cerere în continuă creștere pentru lecții de programare dedicate tinerilor, dar foarte puține școli care să răspundă acestei nevoi. Aici intervine franciza MindHub.

 

În doar doi ani, am deschis în regim de franciză 41 de școli în 8 țări din întreaga lume și am învățat deja peste 6.000 de copii să programeze. Așadar, avem experiența necesară pentru a-ți oferi un model de business de succes. Mai mult decât atât, pentru că am avut ocazia să educăm atât de multe minți tinere, putem să îți împărtășim cele mai bune practici pentru o creștere rapidă a afacerii.

 

Am menționat oare că toate acestea presupun o investiție incomparabil de mică?! În plus, recuperarea acesteia se face într-o perioadă medie de doar 11 luni!

 

Franciza MindHub oferă o programă originală și un sistem CRM personalizat

 

Știi care este, probabil, cel mai mare beneficiu atunci când alegi sistemul de franciză MindHub? Ne asigurăm că îți oferim tot ce ai nevoie pentru a desfășura cele mai bune cursuri de programare și pentru a-ți conduce afacerea fără probleme.

 

Programa noastră este concepută pentru copii cu vârste între 6 și 15 ani și lucrăm constant să o îmbunătățim. Folosim predarea prin joc și o multitudine de activități distractive pentru a stimula interacțiunea copiilor. Mai mult, cursurile noastre contribuie la dezvoltarea a 8 dintre cele 12 competențe cheie necesare secolului 21, precum învățare pe termen lung, tehnologii noi și abilități de interacțiune. De asemenea, folosim o gamă largă de instrumente pedagogice și limbaje de programare. Vei primi și toate materialele metodologice și instrucțiunile necesare pentru fiecare lecție.

 

Pe lângă toate acestea, franciza MindHub îți oferă un sistem CRM de ultimă generație. Cu ajutorul acestuia, vei putea să-ți administrezi afacerea de pe o singură platformă. CRM-ul îți permite să creezi grupuri, să gestionezi programele elevilor și ale cursurilor, să trimiți mesaje și notificări de plată sau să organizezi evenimente noi. Toate sunt conectate direct la website-ul MindHub. Acest lucru te va ajuta să te concentrezi asupra afacerii, fără a fi distras de activități administrative.

Ți-am stârnit interesul? Uite care sunt pașii următori

Dacă tot ce ți-am povestit până acum sună bine, hai să stăm de vorbă! Mai întâi, accesează secțiunea Franciza MindHub a site-ului nostru internațional și completează formularul de contact. Un expert MindHub îți va trimite mai multe informații și va stabili o întâlnire cu tine pentru a-ți răspunde la toate întrebările. După o evaluare financiară confidențială vei primi o ofertă personalizată. Odată convenite și semnate contractele de ambele părți, vom începe planificarea și instruirea. După ce ne asigurăm că totul este pus la punct, ne vom ocupa de deschiderea școlii, cu sprijinul deplin al echipei MindHub.

 

Deci, ce mai aștepți?! Contactează-ne astăzi și hai să construim împreună o afacere de succes!

Mai multe de pe blogul nostru

Roblox și Minecraft: jocuri sau instrumente de învățare? Nou

Roblox și Minecraft: jocuri sau instrumente de învățare?

Roblox și Minecraft sunt unele dintre cele mai descărcate ...

Citit
Tehnologia afectează sau potențează modul de gândire al copiilor? Nou

Tehnologia afectează sau potențează modul de gândire al copiilor?

Tehnologia este prezentă în mai toate aspectele vieții moder...

Citit
Cum susține programarea dezvoltarea abilităților sociale? Nou

Cum susține programarea dezvoltarea abilităților sociale?

În lumea de astăzi, profund ancorată în digital, învățarea p...

Citit